11-09-2024, 01:24 PM
(11-09-2024, 12:55 PM)Jon_M0xley כתב: מחבל מבחינתי זה אחד שתומך במדינה שלא קיימת או מגיע לפגוע ביהודים בגלל אנטישמיות ושנאה.
תמיכה במדינה לא קיימת כמו שהם תומכים זה מדינה שרוצה שחוט פה את כל היהודים לא משנה שמאל או ימין לא משנה דתי או חילוני. כמו שראינו ב7.10 המטרה הייתה לעשות שואה אפילו באלה שכביכול היו חברים שלהם ודאגו להם.
ראיתי שכתבת למוטי שהוא ועוד אנשים פה חושבים שכל ערבי זה מחבל, לא יודע אם התכוונת גם אליי אבל שתדע שאני לא חושב ככה.
אני הייתי בצבא ביחידה מסווגת במודיעין ועבדתי עם ערבים והתרומה שלהם למדינה היא בשושו אבל תרומה ענקית.
לכן אם אני רואה ערבי או כל בן אדם לא משנה מי אני מתייחס אליו כאל אדם ולא משליך עליו משהו שקשור למוצא שלו.
במידה והוא פתאום תומך במדינה שלא קיימת שרוצה שאני לא אהיה פה אלה רק מתחת לאדמה אז מבחינתי הוא מחבל לכל דבר. אמנם הוא לא יעשה פיגוע אבל הוא ישמח אם ה7.10 יקרה שוב והפעם לא נוכל לעצור את זה, שזה שווה ערך למחבל שגם הוא ישמח שהפעם לא יעצרו אותו.
מה מצחיק אצלו
שאם ערבי לא ינופף בשלט ״אני תומך בטרור״ הוא יגיד לך שהוא לא
והאמת גם אז הוא מסוגל להגיד משהו כמו יהודי הכריח אותו להגיד את זה , בן גביר הכריח אותו חחחחח
בדיוק כמו הפוליטיקאים המחבלים שלהם שנמצאים בכנסת גם האזרחים מכבסים מילים ושתבקש מהם לגנות יחרטטו לך איזה משהו כללי
זוכר את המורה הערביה שרקדה בטיקטוק וכתבה איזה משהו ביום השנה ל7.10
ואז עצרו אותה והכתב המטונף של ערוץ 12 נדמה לי יוסי מזרחי הגן עליה בחירוף נפש בשידור חי
זה אחד לאחד מה שידידינו wwehof עושה