09-03-2021, 03:09 PM
(09-03-2021, 10:45 AM)Jon_M0xley כתב: לא מצליח להבין איך עד היום וינס לא שינה את הגישה שלו למתאבק.
- אחרי שראה את מחאת האוהדים כלפי דניאל בראיין שהוא מתאבק "קטן", ובכללי סיפק את הסחורה במיק ובזירה עם קרבות מעולים.
- קיבל טלפון מפוקס שרצו את אדם קול(אחרי קרב אחד מול בראיין) שהוא גם "קטן" וביקשו שיהיה הטופ היל של סמאק.
- שיש לו מתאבק כמו פין באלור שגם "קטן" אבל הוא כל כך אדיר גם במיק וגם בזירה וכל אירגון אחר היה שם אותו בטופ.
- ההצלחה של פאנק מ2011 למרות שגם הוא "קטן".
- אחרי כל השנים שהוא רואה את ריי מיסטיריו בזירה, איך שהוא מתאבק ואיך שהקהל מגיב לו.
אחרי כל אלה ואני בטוח שפיספסתי עוד, אני לא מבין את ההחלטה שלו עדיין להתעקש על סטריוטיפ מסויים של להיות מעל גובה x ושירירי.... בזמן שיש מתאבקים אצלו(גרגאנו, דאן, אוריילי) באירגון שהם בכל חברה אחרת הכוכבים של אותו אירגון.
הטעות שלך היא שאתה עדיין מסתכל על WWE בתור רסלינג. אתה מסתכל על מתאבקים ואומר "בכל חברה אחרת הם היו כוכבים", אבל WWE לא באותו עסק עם החברות האלה.
AEW, NJPW, ROH, אימפקט, NWA וכו' - זה ארגוני רסלינג.
WWE זה ספורטס אנטרטיינמנט.
ובעבר צחקנו על זה ודיברנו על זה בתור מיתוג מגוחך של חברה, אבל זה כבר מעבר לזה.
ספורטס אנטרטיינמנט זה משהו שמכיל אלמנטים של רסלינג, אבל זה איזשהו עוף מוזר שקיים בבועה משל עצמו. מה שWWE עושים עכשיו זה לנתק את עצמם מעולם הרסלינג ולפתח את עולם הספורטס אנטרטיינמנט שלהם.
טריפל H - למרות שהוא חלק מהמשפחה - הוא היה איש של רסלינג.
ריק פלייר הזכיר בפרומו שלו בNWA לפני שבוע שבמשרד של טריפל H תלויה אליפות הNWA, לא אליפות הWWE. זה המוצר שהוא גדל עליו, לא המוצר של וינס.
מי שלימד את טריפל H איך לעשות בוקינג היה דאסטי רודס - איש של רסלינג. אותו אדם שהיה מתחרה של וינס בעבר. אני בטוח שהאנטר למד דבר או שניים מוינס, אבל הוא שמר את מחברות הבוקינג של דאסטי.
NXT הפכו לבראנד רסלינג בתוך ארגון ספורטס אנטרטיינמנט. האנטר בנקודה מסויימת יצר מצב שהוא מתחרה בתוך החברה עצמה. הוא זה שמיתג את NXT בתור "בראנד אלטרנטיבי".
זה מה שהוביל להצלחה של NXT, אבל בסופו של דבר גם מה שעבד כנגדם - כי אנשים הבינו שהם עדיין חלק מWWE. אנשים בחרו באלטרנטיבה אמיתית בדמות AEW על פני האלטרנטיבה של WWE לעצמם.
אני בטוח שוינס לא אהב לאורך הדרך את העובדה שבחברה שלו היה מוצר "אחר" שאנשים השוו למוצר של הרוסטר הראשי, וההפסד לAEW הוא אחלה סיבה לשים לזה סוף.
גיא הזכיר באשכול על החדשות האחרונות על השינויים שאנחנו נראה בשנים הבאות את התחרות בין מתאבקי אינדיז לסופרסטארס שWWE ינסו לפתח מחבר'ה שנראים טוב. בגדול זה רק עוד פרק במאבק של רסלינג נגד ספורטס אנטרטיינמנט שנמשך כבר 4 עשורים.