02-07-2025, 08:21 AM
(02-07-2025, 12:25 AM)SwitchBlade כתב: - אומר לך מי עוד הזדקן: ג'יי אוסו.
רועי הארדי אולי זקן מרוד ומקומט, אבל אני צעיר ורענן בדמי ימי, ג'יי אוסו גדול ממני ב12 שנים.
לבנות כוכבים, מהמונח 'בנייה', הוא אקט שנועד להצמיח מתאבקים שיהיו בעתיד הקרוב-בינוני-רחוק משהו גדול. ג'יי אוסו מאוד לא נופל תחת ההגדרה של "כוכב בבנייה", כפי שבניין משנות ה-30 של המאה ה-20 בקריית גת לא נופל תחת ההגדרה של "חדש מקבלן".
ההקבלה שלך לסינה משעשעת בעיניי כי אתה אומר שסינה לא צריך אליפות עולם כי הוא כבד - אבל הוא כבד כי הוא זקן, וג'יי אוסו כבר עכשיו כבד, גם כי הוא זקן.
בקצרה - ג'יי אוסו מבוגר מידי לבנייה הזאת.
הוא לא 'בינוני בזירה', כי זה לא skill issue, זה age issue. הוא לא בינוני, אלא מבוגר. זה לא הגיל להתחיל את הכהונה שלך כמיין איבנטר, בטח לא כשאתה עדיין בסטטוס של אפרקארדר עם רשימה של דברים שאתה צריך להוכיח, וכשאתה כבר עכשיו מוריד הילוך בזירה.
סטיילס בגיל 40 היה מיין איבנטר מבוסס בכושר טוב הרבה יותר מג'יי, סינה, מקנטייר ופאנק הם כוכבים מוכנים, אבל ג'יי? קצת מאוחר לכל זה. אם אני לא סקרן לגבי ג'יי אוסו ב2025, בטח ובטח שלא אהיה סקרן לגבי ג'יי אוסו ב2030.
- מיין איבנטרים יכולים פשוט להצהיר.
זה קצת מוריד את הפואנטה של RTWM.
העניין סביב אירועים כמו הצ'יימבר או הראמבל הוא שרסלמניה, וספוט מכובד ברסלמניה, נתפס בתור משהו שכמעט כולם צריכים להשיג. שון מייקלס ניסה להיכנס לקרב ברסלמניה דרך הראמבל, גם פאנק, סת', סינה, וכמעט כל מתאבק אחר. לומר 'אני מיין איבנטר אני בוחר את היריב הזה' קצת מפספס את הבנייה, בסופו של דבר.
בעיקרון אני חושב שזו בדיוק הבעיה בעניין של הטיעונים בעד ג'יי אוסו.
ראמבל משמש לבניית כוכבים == ג'יי אוסו הוא בחירה טובה.
אני חד משמעית מסכים שראמבל משמש לבניית כוכבים, תראו את פאטו בראמבל, אבל אני חושב שג'יי אוסו - בתור הבחירה לכוכב שצריך לבנות אותו - הוא בחירה לא אידאלית, כי הוא לא מעניין מספיק. ג'ייקוב פאטו צעיר ממנו ב7 שנים והיה יכול בכיף לקבל את הספוט הזה.
ובאמת, בואו נזכור שזה ראמבל מיוחד.
הוא לא היה עמוס בטאלנט - הוא היה עמוס, עד לאפס מקום בטאלנט.
יכול מאוד להיות שבנקודה הספציפית הזאת בניית כוכבים יכולה להיות מקום שני.
גונת'ר בן 37
דמיאן פריסט בן 42.
ג'יי אוסו נמצא בדיוק ביניהם (39). אין שום בעיה שהוא יקבל את הראמבל הזה ואת ריצת המיין אבנט שלו עכשיו. הוא לא לקח את הראמבל הכי עמוס בהיסטוריה באיזו צורה דומיננטית של 12 הדחות, כניסה מוקדמת או להדיח את כל המתאבקים. הוא הדיח 3 מתאבקים בלבד. הבנייה שלו היא בדיוק מה שהיא צריכה להיות, בנייה של B+ ל-A. כדי שה-A הזה יוכל לעזור לבנות את ה-A+ הבא.
ג'ייקוב פאטו לא היה צריך לקחת את הראמבל הזה. הוא פחות משנה ברוסטר הראשי וברובה ביקשו ממנו להראות 30% פחות ממה שהוא שווה כדי לא לדפוק את סולו סיקואה. הבן אדם כוכב שנבנה לאט לאט, שנה הבאה הוא לגמרי יהיה מוכן למיין אבנט הזה. חד משמעית.