01-16-2021, 06:53 PM
(01-16-2021, 06:49 PM)SwitchBlade כתב:(01-16-2021, 06:43 PM)King Kenny כתב:(01-16-2021, 06:38 PM)SwitchBlade כתב:(01-16-2021, 06:05 PM)King Kenny כתב: @Switchblade (תיוג בכאילו)
לפחות תוכל להתנחם בעובדה שביוניברס שלי WK נגמר ככה.
וואלה באמת מנחם חחח
משווה איתך את היוניברס שלי - קני אומגה אלוף IWGP אחרי קרב 5 כוכבים מול קוטה איבושי.
(ג'יי ווייט אלוף WWE, צ'אד גייבל אלוף AEW)
אגב - הזירה שהורדת של WK מדהימה, אימצתי.
אצלי סילבר וריינדולס אלופי הזוגות של AEW, מוקסלי אלוף הIWGP IC, ווייט אלוף הIWGP, אומגה אלוף הTNT ומוקסלי אלוף הAEW.
אתה ב2020? שיחקתי בזה איזה שנה וחזרתי ל2019 וזה כזה שיפור מטורף במשחק עצמו, במהירות שלו, בזמני הטעינה, בחוסר הבאגים היחסי שפשוט נשארתי ב19.
מבחינתי - WWE2K20 זה לא משחק שקיים. אני משחק מאז 2002 רצוף ו2K20 היה המשחק הראשון שלא קניתי (קונה את כולם ביום היציאה).
2019 משחק נהדר, והיוניברס שלך נשמע פצצה.
הזכרת לי שלא הורדתי ארינות חדשות ואת אליפות TNT, בינתיים הלכתי על אליפות הNWA בתור חלופה לאליפות מידקארד בAEW (יש לה סקין מטורף בהורדות).
איך סילבר וריינולדס? יש להם העתק איכותי? אם אני משיג משהו טוב שלהם אני אקדם אותם מיד (או רק את סילבר).
קניתי את 20 באיזה 60 שקל להגנתי. עדיין לא היה שווה את זה האמת.
בקשר לסילבר וריינולדס, לפחות בXBOX, איפה שאני משחק, הCAWs שלהם די מעפנים מבחינת הפרצוף. בעיקר של אלכס ריינדולס שנראה כמו מייק אוסום משום מה, אבל יש עליהם את המסיכות של הדארק אורדר אז... אני שלם עם זה. חייב להגיד שהCAWs הכי טובים שיש לי מבחינת פרצופים זה כנראה קודי, קני וג'יי ווייט. ויש לי גם ELP די מדהים יחסית.
![[Image: giphy.gif]](https://media2.giphy.com/media/5uch4dg0QEIms7DCy3/giphy.gif)
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's. He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling
King Kenny Omega