(03-11-2025, 09:59 PM)SwitchBlade כתב: אני חושב שאנחנו הולכים מסביב עם ההגדרות האלו.
אגדה, כוכב, אגדת טאג טים, כוכב סינגלס.
אולי חשוב לעמוד על ההגדרות האלו, יכול מאוד להיות, אבל בתכלס - כולנו יודעים מה זה כוכב. כוכב זה מישהו שהקהל חייב לראות, רוצה לראות, מתעניין בו, אכפת לו ממנו. כוכב זה כוכב.
אנחנו יודעים שג'ף הארדי היה כוכב ענק ב2008, וסינה היה כוכב ב2006, ורומן ריינס היה כוכב ב2014, וקודי רודס היה כוכב ב2024, וקני אומגה היה כוכב ב2017.
ג'יי אוסו..
הוא אחלה צ'אנט, וכיף לרקוד למוזיקה שלו, אבל בסופו של דבר האנשים מגיעים לאולם כדי לראות את CM פאנק, את סת' רולינס, את רומן ריינס, את סינה ואת קודי. דרג A.
קודי היה דרג C פעם, יצא מחוץ לארגון, חזר בתור דרג B, בנה את עצמו לדרג A. הדרך הזו קיימת, נדירה אך אפשרית. היא לא שם בשביל ג'יי אוסו, שבסופו של דבר נישא על גבי דרגי A אחרים לאיזושהי נקודה של תשומת לב.
הקהל הזה שוכח מג'יי אוסו מיד כשמוזיקת הכניסה שלו נגמרת. הוא טריק של מסיבות, הוא לא באמת איזשהו מתאבק מפתח שאנשים באמת שואלים את עצמם מה יהיה בינו לבין וולטר. הוא לא מעניין אף אחד בפני עצמו. וזה לא כי הוא מתאבק סינגלס בינוני, הרי פאנק מתאבק סינגלס בינוני לא פחות, וגם קודי לא אומן זירה. הוא לא כוכב כי הוא לא דמות ראשית בפרו-רסלינג. הוא דמות משנה, שמקבלת רגע נחמד, ותחזור בקרוב למשניות שלה. הוא הולך להיבלע בתוך הסערה שייצרו דרגי הA מהקארד השנה. הוא הולך להיות הקרב השישי הכי זכור בקארד בתור המיין איבנט, ולאף אחד אין רגע של ספק שזה יהיה המיין איבנט של לילה 1.
אבל קודי/ריינס היה מיין איבנט של לילה 2. אז למה ככה?
אסביר למה - כי ג'יי הוא לא כוכב.
מסכים עם כל מילה
בדיוק מהסיבה שגם קופי קינגסטון מעולם לא היה ולא יהיה דרג A, ואותו דבר לגבי דולף זיגלר או שיימוס שגם להם היו סיטואציות דומות (הקהל מאוד אהב אותם, זכייה בראמבל לשיימוס, פוש לקדמת הבמה)
אבל הם בחיים לא היו בדרג A גם לא בשיא שלהם, ואני בספק גם אם בדרג B (אולי שיימוס כן בחלקים קטנים מהקריירה שלו)
אין לי ספק שעוד 6-7 שנים אנשים יסתכלו אחורה ולא יבינו איך ג׳יי זכה ב2025, לדעתי זה לא יהיה כזה גרוע כמו דל ריו או נקאמורה כי ג׳יי באמת אובר רציני עם הקהל ובסוף יש לו היסטוריה בארגון וכבוד עבור מה שעשה בתור טאג טים, אבל זה יכול להיות כמו הזכייה של שיימוס ב2012 שגם נחשבת שנויה במחלוקת בהסתכלות לאחורה