03-22-2025, 12:10 AM
(03-21-2025, 06:45 PM)orgibor כתב: זה לא רק פשטנות יתר זה כבר הכללה מטורפת, אני מעולם לא השלמתי את WK11, אין לי היכרות אמיתית עם BC על גלגוליו הקודמים ואם אני אבחר לעשות את אותה הכללה אז אני חושב שהרבה יותר צופים התחילו עם AEW בגלל ג'ריקו ולא בגלל קני. מוקסלי לא הראשון שהביא את זה ל-AEW, אזכיר לך שלפניו קיבלו במה גדולה ג'ימי האבוק וג'ואי ג'אנלה שבהם זה כן טבוע מבית, ששניים מהפיודים הראשונים בחברה היו קודי-דסטין והבאקס-לוצ'ה ברוס שהרחיקו לכת לא פחות, שבקרב הראשון של דיינמיט אי פעם הוצג בפנינו דארבי אלין והקופין דרופ המסוכן. זה תמיד היה בסביבה, אולי בחרת לעצום עין כשזה היה טאלנט אחר, אולי חשבת שאלה רק חבלי לידה וזה יפסק, אולי באמת ובתמים שכחת איך הכל התחיל ואולי הדעה שלך קצת מוטה כשזה נוגע לג'ון מוקסלי וכריס ג'ריקו.
פה אתה כבר יורק לי בפנים כי גם אני חלק מהקהל שסחב אותו ל-2021 ואני יכול להגיד בפה מלא שאני נהנה הרבה יותר מדיינמיט ב2025 מב2019, אני יכול לפרסם פה קארדים של 3 פרקים רנדומליים מ2019,2020 ו-2021 לצורך השוואה, יודע מה? אני באמת אעשה את זה:
זאת באמת הלחיצה הכי רנדומלית שהצלחתי לעשות עבור כל פרק לכל שנה, יצא לי כאן 2 מיין אבנטים של ג'ריקו, מוקסלי מגן על אליפות יפנית, מחלקת נשים עם ממוצע של 2 דקות לפרק, כל כך הרבה נספחים שלקח יותר מדי זמן להיפטר מהם כמו מרקו סטאנט, מייקל נקאזווה, לוק גאלוס, דוק אנדרסון, מאט הארדי, פיטר אבלון וג'ייק הייגר. כל דיינמיט שקיבלנו השנה אוכל בקלות כל אחד מהפרקים האלה, אפילו עם דארבי-מירו המדהים.
אני לא מתחבר לדעה הזאת וגם לא לגישה.
כשכתבתי את התגובה הקודמת הנחת הבסיס שלי הייתה שיזכירו את ג'ואי ג'אנלה, הגיוני, אבל בסופו של דבר בחרתי לא להתייחס לזה כי לטעמי זה ברור מובן שיש פער עצום בין כמה ג'ואי ג'אנלה היה מרכזי בAEW לבין כמה שג'ון מוקסלי מרכזי בAEW. אותו דבר ניתן לומר שבעתיים על ג'ימי האבוק, יצור אשפתות שנבעט מAEW ברגע שהם התחילו לפזול לכיוון הTV.
אתה מתאר את החוויה שלך, אבל בסופו של דבר האליט הם אלו שהביאו את הארגון הזה לכדי קיום. האליט, שיצרו לעצמם במה בBTE, בNJPW, בROH. המופע הראשון שלהם היה אול-אין, עד היום השם של האירוע המרכזי שלהם, מופע בו הם הציגו לראווה שלט ענק של "בולט קלאב" כשהם עדיין היו חלק ממנו. מעבר לכך, לציין שהבאקס/לוצ'ה ברוס (קרב הארדקור בולט אחד בניהם) וקודי/דאסטין הם הארדקור זה בחירה מאוד ספציפית של 2 קרבות מאוד ספציפיים שלא קולעים בכלל לדמויות. קודי, הבאקס ודאסטין הם לא אנשי הארדקור במהותם.
מעבר לכך אני חייב להגיב על הדעה המוטה שלי על ג'ריקו ומוקסלי כי כבר פעמיים קיבלתי את הטענות האלו להייטריות ואני רוצה לנעוץ את זה רגע.
אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי לא בגלל שאני הייטר שלו - אני לא אוהב את ג'ון מוקסלי בגלל שאני מכיר אותו ואת העבודה שלו.
יש הבדל.
אני הייטר של קווין אוואנס, של שארלוט, ושל מתאבקים נוספים. לא סובל אותם, לא באים לי טוב בעין, יש לי הטייה נגדם. לכל אחד יש מתאבקים כאלה.
ג'ון מוקסלי? לך תמצא תגובות שלי מלפני 4-5 שנים שאומרות כמה הוא מעולה, כמה הוא פרומו טוב, כמה התרגשתי מהפרומו שלו מול סת' רולינס ומפרומו "סוג שונה של חתול" ב2020. האם הייתי הייטר שלו אז? ולמה אני היום? כי אני טוען שהוא מתאבק גרוע? אבל הוא באמת מתאבק גרוע.
מה פה בדיוק הייט? זו ביקורת חד וחלק.
ג'ריקו?
עקבתי אחרי הקריירה שלו שנים.
אפילו יותר מזה - אני די בטוח שאני מהיחידים פה שאשכרה הלכו אחורה והשלימו חלקים נכבדים מהראן שלו בWCW.
אני הייטר של כריס ג'ריקו? היה לי בטלפון הישן פעם פרומו שלם שלו שהורדתי לטלפון (בתקופה בה זה היה קשה להוריד דברים לטלפון) נטו כי כל כך אהבתי את הפרומואים שלו. לא הייטר ולא נעליים, וזו גם לא דרך להתייחס לגופו של עניין, זה סתם אד-הומינם שקל לעשות (כנראה) כנגדי. אבל הוא חלש וגם לא מגובה בעובדות.
אני לא שכחתי איך AEW התחילו. רחוק מזה - קשה לשכוח איך ארגון מסוים התחיל כשהשקעת שעות בשבוע בצפיית תוכן שלו. אני יודע טוב מאוד איך הם התחילו, מה הייתה הבטחת הבסיס שלהם, איך הם התעצבו ועל בסיס מה הם נוצרו. אני לא אוהב להשתמש בביטוי הזה, אז אני מסייג, אבל יש פה מנטליות רצינית של האשמת קורבן. אני מתאכזב מAEW אז זו אשמתי? כי שכחתי? אני מתנצל מקרב לב, כנראה הייתי צריך להיזכר בכל הנעצים וחוטי התיל ונורות הלד שנשברו על אנשים אי שם בG1 בNJPW. כנראה פספסתי את הספוט בו האנגמן פייג' נעץ מברג בוער במאט ג'קסון ברבולושן 2022. הפינישר של קני אומגה הוא בכלל להשתמש במסור חשמלי על היריבים שלו, והBTE-טריגר של הבאקס (BTE זו תכנית יוטיוב שהייתה להם פעם) זה טריגר אמיתי של אקדח אמיתי. הארדקור All over. טעות שלי.
בעיקרון אני מתרחק מאשכולות של AEW כי אני מאמין שזה טוב שעדיין יש אנשים שצופים במוצר, ואני לא רוצה להרוס להם. אני מתחשב.
אבל אני חושב שכדאי לך, לפני שאתה חושב שאני יורק לך בפנים, לחשוב קצת על החוויה שלי כאוהד. הרי זה לא כיף לגלות ב2023 שארגון שהשקעת בו אנרגיה מנטלית לא קטנה פשוט ממשיך הלאה ממך.
אני לא רוצה ואני לא בוחר להתאכזב מAEW. אף אחד לא אוהב להתאכזב. אבל זה המצב, ואני חושב שלפני שאנשי הAEW ממהרים להיעלב, אולי כדאי להם להבין שיש אנשים שלא שפר מזלם ומצאו את עצמם רחוקים מהתוכן של AEW. לך זה לא קרה ואתה נהנה, אני מבסוט ואני מעדיף שזה יהיה ככה, אבל לי זה כן, וכדאי גם לנסות להבין את הצד השני. הצד השני, אגב, כולל המון שעות וניסיונות צפייה בAEW, ולהתאכזב כל פעם, ולנסות להיות חיובי, אבל להתאכזב שוב, ולראות את המתאבקים האהובים עליך מקבלים יחס מבאס, ולקוות שהפעם זה ישתפר, אבל זה לא, וחוזר חלילה, וזה לא כיף במיוחד.
העניין הוא שיש המון כמוני.
הרי איך ניתן להסביר את הירידה ברייטינג של AEW? את הירידה במרכז הבמה ברסלינג? הצניחה של קוליז'ן? חלק מההצלחה של WWE?
להתעלם מאיתנו בשביל ג'ון מוקסלי לא יעשה טוב לAEW. ויש המון טוב בAEW.
ג'ון מוקסלי הוא לא חלק מהטוב הזה. זה לא הייט - זו ביקורת לגיטימית.