03-22-2025, 07:06 PM
(03-22-2025, 06:46 PM)orgibor כתב: מקבל לגמרי מה שאתה מרגיש אחי, שוב, אני לא יכול להתווכח עם אמוציות.
לבקר את מוקסלי זה בסדר גמור, כמו שאמרת אתה ממש לא היחיד ששלילי לגביו אז כנראה שמשהו באמת לא עובד אצלו כרגע, פשוט נראה שהחלק שאתה מנכס לו במה שרע בAEW לא פרופורציונלי בכלל לנתח שהוא מקבל על המסך. הריין שלו רע, הסטוריליין מלא חורים והקרבות לא מספקים את הסחורה, התוכנית עדיין טובה, יש המון סיפורים מקבילים נהדרים שרצים כרגע וקרבות משובחים אף פעם לא הפסקנו לקבל. אין ארגון שאני אוהב את כל מה שמתחולל בו, בכל ביקורת שלי בין אם זה על דיינמיט ובין אם זה על סמאקדאון אני מוצא גם חיובי וגם שלילי אבל אני מוצא הרבה יותר חיובי משלילי בתוכניות האלה, אם מלבד ג'ון מוקסלי גם שאר החלקים בתוכנית לא מתחברים לך אז זה כבר משהו אחר לגמרי.
אין הרבה סיפורים טובים. פשוט אלו המתאבקים שנותנים פיוד טוב או קרבות טובים כל כך טובים שהם מצליחים
להחזיק את החברה בציון עובר ולפעמים למעלה מזה.
הביקורת כל כך קשה, כי AEW צריכים להיות על ציון של 80-100 כאשר בפועל הם 55-70. אז אומרים לנו אבל אנחנו
מקבלים גם 70 לפעמים. זה בדיוק העניין המוצר הזה יש לו הכל כדי להתחרות בראו או מינימום בסמאק לא להפסיד 30-1
לNXT. וכל עוד הפוטנציאל שם נמשיך לדרוש ולבקר. ברגע שהביקורות ייעלמו זה מקור לדאגה דווקא כי זה אומר שהרימו ידיים
לגבי המוצר והמשיכו הלאה.