03-30-2025, 01:24 PM
(03-30-2025, 01:20 PM)lidoradir כתב: תוכנית מעולה של סמאקדאון.
- הקהל שלי בלונדון עשה עבודה אדירה לאורך כל התוכנית, ידעתי שלא יאכזבו אותי. אין עלינו.
- פתיחה גדולה מאוד לתוכנית, קודי רודס מקבל תגובות אדירות בלונדון ואז רנדי אורטון יוצא החוצה והקהל שוב משתגע ושר את השיר שלו גם אחרי שהוא מפסיק, מדהים. רנדי הרים פה לקודי ברמה מטורפת, קודי התרגש מזה ומכר את זה מצוין. רנדי שוב מדליק אותנו ומחזיר אותנו לטיזינג עתידי למאצ'אפ ענקי נגד קודי, זה הולך להיות פיוד מדהים. לא יכול לחכות לזה.
- הסטריט פרופטס נגד פריטי דדלי על אליפות הזוגות של ה-WWE היה באנגר. החלטה טובה לתת לפריטי דדלי שוט על האליפות בלונדון, הקהל היה בעדם לאורך כל הקרב, הם קיבלו תגובות חזקות. הסטריט פרופטס כמובן שומרים פה וממשיכים בכושר המצוין שלהם. עכשיו פריטי דדלי ולוס גארזה בחוץ ואפשר להתפנות למאצ'אפ המתבקש המשולש בין הסטריט פרופטס, DIY ו-MCMG.
- השירות החשאי זה שם מצחיק ומעולה לטאג הזה של אלבה פייר ופייפר ניבן. מרוצה שנזכרו שיש להם את קיידן קרטר וקאטאנה צ'אנס ברוסטר, טאג אמיתי ואיכותי שצריכים להשתמש בו יותר. ניצחון טוב של פייר וניבן. השיר החדש של זלינה וגה גרוע, לא יודע אם הקהל יצליח להתחבר לשיר כזה, שבועיים שלא נותנים לה תגובה בכניסה שלה. טוב שבסופו של דבר כן ילכו למאצ'אפ של צ'לסי-זלינה, צריך להיות טוב.
- היה צפוי שנקבל פסילה בקרב של ברון סטרומן ואל איי נייט על אליפות ארה"ב. נייט חוזר ל-O2 ארנה והוא עדיין אובר בטירוף וכיף לשמוע את זה. ג'ייקוב פאטו אדיר, ביטדאון גדול שלו על נייט וסטרומן, פשוט פירק אותם. פאטו שוב מתעצבן על סולו מאחורי הקלעים ואומר לו ולטאמה שהוא ישיג את אליפות ארה"ב איתם או בלעדיהם... ממשיך להתחמם.
- הסרטון של נעומי + הביטדאון שלה על מיצ'ין ובי פאב היה חזק מאוד. נעומי הילית זה משהו מרענן והיא משחקת אותה.
- שארלוט פלייר נגד מיצ'ין היה קרב טוב. שארלוט ממשיכה להוריד חלודה בזירה לקראת רסלמניה והיה כאן אחלה של קרב. מיצ'ין גם נתנה הופעה טובה, אתן לה את זה. הפרומו של טיפאני סטראטון מאחורי הקלעים היה מעולה, רציתי שזה יהיה בזירה מול שארלוט... חבל שלא קיבלנו את זה. נשארו עוד כמה תוכניות אחרונות לפני רסלמניה, טיפאני חייבת לצאת עליה אובר פעם-פעמיים כמו שצריך.
- דרו מקנטייר נגד רנדי אורטון היה טוב מאוד כצפוי. גם פה היה ידוע שלא באמת נקבל קרב גדול ונקי בין המפלצות האלה. קווין אואנס מסיח את דעתו של רנדי, מקנטייר לא חושב פעמיים ודופק לרנדי קליימור ומנצח אותו. עוד ניצחון גדול שמקנטייר אוסף. הברול בין רנדי ואואנס אחרי הקרב היה טוב, ברול קצר, טיזינג נוסף לפאנט ואואנס שוב בורח. התקיפה של דמיאן פריסט על דרו מקנטייר הייתה אדירה, צ'וקסלאם חזק על השמשה של הרכב. כל הכבוד להם שהפכו סתם מאצ'אפ למשהו חזק.
- ג'ימי אוסו נגד מיז היה אחלה קרב. בתאכלס סתם הכניסו את הקרב הזה לתוכנית... אבל מי אני שאתנגד לביג ג'ים בזירה ? כיף לראות אותו כמו כל התקופה האחרונה שלו. היה צריך לאסוף את הניצחון הזה לפני שהוא פוגש את הרינגל גנרל בראו. ג'ימי אמר שגונת'ר יצדיע לו... את זה אנחנו והגוף של ג'ימי נגלה בראו הקרוב. תכין את החזה ביג ג'ים.
- חתימת החוזה בין רומן ריינס, סת' רולינס ו-CM פאנק הייתה אדירה. 10/10, מצטרף לכל המחמאות שכולם רשמו כאן באשכול. רומן ריינס פשוט אל וההילה סביבו מטורפת. הוא הרגיש אגדי בסגמנט הזה. השירה האדירה של הקהל, ההצטרפות של היימן, רמת המשחק של ריינס, כל דבר קטן שעשה היה מושלם. פאנק מתרגש ובוכה אחרי שמקבל סוף סוף את הקרב המרכזי ברסלמניה, היימן נותן לו נשיקה בראש, רולינס מתפוצץ מעצבים... ואוו רולינס היה זהב כאן. פאנק מסיים את הסגמנט בהפתעה וחושף שהקרב המרכזי זה לא הטובה שהוא מדבר עליה... דאמ. אני עדיין מקווה שהוא לא יצטרף לסינה-קודי בלילה השני של רסלמניה.
אני חושב שהדבר הכי יפה בעיניי שפאטו עשה זה כשהוא אמר with you הוא הסתכל על טונגה ואז הסתכל על סולו ואמר or without you.
כאילו הוא רומז לטונגה תהיה איתי ולא איתו, ואומר לסולו שאני לא צריך אותך לצידי. מבריק