04-01-2025, 07:08 AM
תודה רבה על התוצאות, אחלה ערב לראו.
סיכום Monday Night Raw – 31.01.2025
נקודות אור :
הסגמנט של ג'ון סינה וקודי רודס -
הפרומו של ג'ון סינה וקודי רודס היה אחד מהטובים שנראו מאז ההיל טרן של סינה.
שניים שנחשבים לטובים על המיקרופון פשוט פירקו אחד את השני –
רפרנסים ל-AEW, לטוני קהאן, לוינס מקמהן, לסטארדאסט, לקעקוע של קודי ולקריירה של שניהם.
סינה לא דפק חשבון ואמר לקודי שהוא לא י"בשל" אותו – הוא יקבור אותו.
קודי לא נשאר חייב והשיב באש – כולל פאנצ'ים אישיים על וינס, זאק אפרון והקריירה ההוליוודית של סינה.
הקהל היה חזק בצ'אנטים, המעורבות הורגשה, והדינמיקה ביניהם פשוט עבדה.
סוף סוף נכנסה קצת פיזיות לפיוד הזה, כשקודי סגר עם קרוס רודס לסינה, וזה אמנם לא היה הרגע הכי חזק – אבל הוא היה מתבקש, ונתן בוסט לעימות הזה.
הניו דיי נגד ניו קאץ' רפובליק-
היה אחלה קרב. לא ברור למה יש אנטי לניו דיי לאחרונה – הגימיק החדש שלהם מרענן, השיר מצוין, וזה אחלה שינוי מהחדי קרן והקצפות.
טוב לראות את טיילר בייט חוזר, במיוחד מול הקהל הביתי בלונדון, ופיט דאן – כמו תמיד, פשוט זהב בזירה.
דווקא חשבתי שדאן ובייט ייקחו את הקרב בלונדון, אבל ניו דיי קיבלו את הניצחון, מה שממקם אותם כמועמדים ראויים לקרב על אליפות הזוגות.
הפייסאוף מול הוור ריידרס אחרי הקרב לגמרי רומז לנו שזה מה שנקבל בהמשך.
בתקווה שדאן ובייט לא יישארו יחד כטאג – כל אחד מהם ראוי לדחיפה אישית.
גונת'ר נגד ג'ימי אוסו -
המופע של הרינג גנרל שמראה דומיננטיות.
גונת'ר ממשיך לבסס את עצמו בתור אלוף מהטופ של הטופ, וגם אם יש מי שאומר שהוא משעמם – התצוגה שלו פה הייתה ההפך הגמור.
הוא שיחק עם ג'ימי, הרים אותו אחרי ספירה של 2, תקף אותו בלי הפסקה, ולבסוף הפך את הקרב לסגמנט הכי ברוטלי של הערב.
ג'יי יוצא לעזור, אבל גונת'ר קושר אותו באזיקון, גורם לג'ימי לדמם, ומורח על עצמו את הדם שלו – חיית אדם.
הסגמנט הזה הצליח להרים את הפיוד הזה בכ"כ הרבה רמות עם המון קרדיט לרינג גנרל ולג'ימי אוסו.
ברון ברייקר ופנטה נגד דומיניק מיסטריו ופין באלור –
קרב מפתיע לטובה, למרות שהשיר החדש של באלור פשוט לא טוב.
ברייקר ופנטה הראו כימיה יפה, במיוחד עם הדאבל סופלקס של ברייקר על יום הדין ובכללי והאינטנסיביות של ברייקר.
פנטה ממשיך להיראות חד, וברייקר? העתיד של החברה.
ברייקר בטעות פוגע בפנטה עם ספיר, וזה מוביל לניצחון של יום הדין.
ככל הנראה אנחנו בדרך לקרב מרובה משתתפים על האליפות הבןין יבשתית ברסלמניה, מה שכן מעלה את הרף.
ריה ריפלי נגד איו סקיי (ביאנקה בלאייר כשופטת מיוחדת) -
ריפלי נגד איו סקיי עם ביאנקה כשופטת היה קרב טוב, לא באותה רמה של המפגש הקודם ביניהן אבל עדיין איכותי.
ביאנקה כגורם המעורב הוסיפה עניין, במיוחד עם הטעויות ההדדיות והברול בסיום.
כשהקרב נגמר בפסילה כפולה ואחר כך ריפלי נותנת ריפטייד לשתיהן – זה ברור שאנחנו בדרך לקרב משולש ברסלמניה. אחלה בנייה, רק שיכריזו על זה כבר.
---------------------------------
![[Image: 9af3e24765e5bb2f529c6b745dec27b0358dcbf6.png]](https://i.imagesup.co/images2/9af3e24765e5bb2f529c6b745dec27b0358dcbf6.png)
נקודת חושך :
הסגמנט של AJ סטיילס ולוגאן פול -
סגמנט עם הרבה פוטנציאל – אבל חצי ממנו הלך לאיבוד. לוגאן פול בתור היל זה זהב, הבוז שהוא מקבל זה מתנה, והוא שולט בקהל כמו מקצוען.
הבעיה? הפרומו עצמו הרגיש שטוח, לא מספיק חד ולא מספיק מרגש.
באמת הרגיש לי ששניהם מדברים אבל לא היה יותר מדי תוכן במלל "יש לי בת אני סולח לך גם לי יש בת אני סולח לך"
מה שכן – הברול שאחריו הציל את הסגמנט. הפולברייזר נראה מצוין.
נקווה שהפיוד יקבל עוד עומק בפרקים הבאים.
לסיכום:
Raw חזק מאוד שממשיך את הדרך לרסלמניה עם מומנטום חיובי.
סינה וקודי נותנים הצגה, גונת'ר עובר למוד חיה, מחלקת הנשים מקבלת כיוון ברור, ואפילו הקרבות הזוגיים מתקדמים.
כמה רגעים פחות חדים, אבל בערך 85% מהתוכנית הייתה מרתקת – וזה הישג רציני.
ציון סופי: 8.5/10
סיכום Monday Night Raw – 31.01.2025
נקודות אור :
הסגמנט של ג'ון סינה וקודי רודס -
הפרומו של ג'ון סינה וקודי רודס היה אחד מהטובים שנראו מאז ההיל טרן של סינה.
שניים שנחשבים לטובים על המיקרופון פשוט פירקו אחד את השני –
רפרנסים ל-AEW, לטוני קהאן, לוינס מקמהן, לסטארדאסט, לקעקוע של קודי ולקריירה של שניהם.
סינה לא דפק חשבון ואמר לקודי שהוא לא י"בשל" אותו – הוא יקבור אותו.
קודי לא נשאר חייב והשיב באש – כולל פאנצ'ים אישיים על וינס, זאק אפרון והקריירה ההוליוודית של סינה.
הקהל היה חזק בצ'אנטים, המעורבות הורגשה, והדינמיקה ביניהם פשוט עבדה.
סוף סוף נכנסה קצת פיזיות לפיוד הזה, כשקודי סגר עם קרוס רודס לסינה, וזה אמנם לא היה הרגע הכי חזק – אבל הוא היה מתבקש, ונתן בוסט לעימות הזה.
הניו דיי נגד ניו קאץ' רפובליק-
היה אחלה קרב. לא ברור למה יש אנטי לניו דיי לאחרונה – הגימיק החדש שלהם מרענן, השיר מצוין, וזה אחלה שינוי מהחדי קרן והקצפות.
טוב לראות את טיילר בייט חוזר, במיוחד מול הקהל הביתי בלונדון, ופיט דאן – כמו תמיד, פשוט זהב בזירה.
דווקא חשבתי שדאן ובייט ייקחו את הקרב בלונדון, אבל ניו דיי קיבלו את הניצחון, מה שממקם אותם כמועמדים ראויים לקרב על אליפות הזוגות.
הפייסאוף מול הוור ריידרס אחרי הקרב לגמרי רומז לנו שזה מה שנקבל בהמשך.
בתקווה שדאן ובייט לא יישארו יחד כטאג – כל אחד מהם ראוי לדחיפה אישית.
גונת'ר נגד ג'ימי אוסו -
המופע של הרינג גנרל שמראה דומיננטיות.
גונת'ר ממשיך לבסס את עצמו בתור אלוף מהטופ של הטופ, וגם אם יש מי שאומר שהוא משעמם – התצוגה שלו פה הייתה ההפך הגמור.
הוא שיחק עם ג'ימי, הרים אותו אחרי ספירה של 2, תקף אותו בלי הפסקה, ולבסוף הפך את הקרב לסגמנט הכי ברוטלי של הערב.
ג'יי יוצא לעזור, אבל גונת'ר קושר אותו באזיקון, גורם לג'ימי לדמם, ומורח על עצמו את הדם שלו – חיית אדם.
הסגמנט הזה הצליח להרים את הפיוד הזה בכ"כ הרבה רמות עם המון קרדיט לרינג גנרל ולג'ימי אוסו.
ברון ברייקר ופנטה נגד דומיניק מיסטריו ופין באלור –
קרב מפתיע לטובה, למרות שהשיר החדש של באלור פשוט לא טוב.
ברייקר ופנטה הראו כימיה יפה, במיוחד עם הדאבל סופלקס של ברייקר על יום הדין ובכללי והאינטנסיביות של ברייקר.
פנטה ממשיך להיראות חד, וברייקר? העתיד של החברה.
ברייקר בטעות פוגע בפנטה עם ספיר, וזה מוביל לניצחון של יום הדין.
ככל הנראה אנחנו בדרך לקרב מרובה משתתפים על האליפות הבןין יבשתית ברסלמניה, מה שכן מעלה את הרף.
ריה ריפלי נגד איו סקיי (ביאנקה בלאייר כשופטת מיוחדת) -
ריפלי נגד איו סקיי עם ביאנקה כשופטת היה קרב טוב, לא באותה רמה של המפגש הקודם ביניהן אבל עדיין איכותי.
ביאנקה כגורם המעורב הוסיפה עניין, במיוחד עם הטעויות ההדדיות והברול בסיום.
כשהקרב נגמר בפסילה כפולה ואחר כך ריפלי נותנת ריפטייד לשתיהן – זה ברור שאנחנו בדרך לקרב משולש ברסלמניה. אחלה בנייה, רק שיכריזו על זה כבר.
![[Image: 9af3e24765e5bb2f529c6b745dec27b0358dcbf6.png]](https://i.imagesup.co/images2/9af3e24765e5bb2f529c6b745dec27b0358dcbf6.png)
נקודת חושך :
הסגמנט של AJ סטיילס ולוגאן פול -
סגמנט עם הרבה פוטנציאל – אבל חצי ממנו הלך לאיבוד. לוגאן פול בתור היל זה זהב, הבוז שהוא מקבל זה מתנה, והוא שולט בקהל כמו מקצוען.
הבעיה? הפרומו עצמו הרגיש שטוח, לא מספיק חד ולא מספיק מרגש.
באמת הרגיש לי ששניהם מדברים אבל לא היה יותר מדי תוכן במלל "יש לי בת אני סולח לך גם לי יש בת אני סולח לך"
מה שכן – הברול שאחריו הציל את הסגמנט. הפולברייזר נראה מצוין.
נקווה שהפיוד יקבל עוד עומק בפרקים הבאים.
לסיכום:
Raw חזק מאוד שממשיך את הדרך לרסלמניה עם מומנטום חיובי.
סינה וקודי נותנים הצגה, גונת'ר עובר למוד חיה, מחלקת הנשים מקבלת כיוון ברור, ואפילו הקרבות הזוגיים מתקדמים.
כמה רגעים פחות חדים, אבל בערך 85% מהתוכנית הייתה מרתקת – וזה הישג רציני.
ציון סופי: 8.5/10
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate
![[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]](https://i.imagesup.co/images2/4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png)