04-01-2025, 05:14 PM
(04-01-2025, 01:39 PM)ser duncan the tall כתב: אולי פה אני טיפה משוחד, אבל אם הבעיה קשורה למתאבק מסויים אני אלך לצד השני ואגיד שזה בגלל גונת'ר ולא בגלל ג'יי אוסו.
גונת'ר הוא האלוף המרכזי מאז סאמרסלאם, אם האלוף שלך לא מספיק מעניין כדי להחזיק פיוד בעונת רסלמניה, הוא לא אמור להיות האלוף שלך בעונת רסלמניה.
ג'יי אוסו סופר חם (הרבה יותר מגונת'ר בוודאי), הוא זכה ברויאל ראמבל והוא הפייס הכי אובר ברוסטר של RAW (לא מחשיב קודי - מתאבק של סמאקדאון).
בנוסף, ג'יי היה נדבך מרכזי ובלתי ניתן להפרדה מהסיפורים הכי גדולים בשנים האחרונות: בלודליין, פירוק הניו-דיי (כל החלק שלו עם ריה ריפלי) והבלודליין המחודש. איזה סיפור גדול היה לגונת'ר בתקופת הזמן הזו? כלום.
אני נוטה להסכים איתך על זה אבל אני לא מאשים את ג'יי אלא את ה-wwe, אני לא חושב שג׳יי או גונת׳ר אשמים בזה. הדעה האישית שלי היא שגונת׳ר עדיף על ג׳יי אבל אני לא הייטר של ג׳יי אוסו.
אניי מסכים איתך שאם גונת׳ר לא מספיק מעניין כדי להחזיק פיוד אליפות בעונת הרסלמניה אז הוא לא צריך להיות האלוף אבל אני נוטה להאמין שזה לא באשמתו אלא באשמת ה-wwe שלא משתמשים בו נכון כי כולנו יודעים איזה מפלצת הוא יכול להיות מהתקופה שלו עם האליפות הבין יבשתית.
בסופו של דבר הסיבה העיקרית שהם לא מקבלים מספיק זמן מסך זה שה-wwe לא מחשיבים אותם לטאלנטים גדולים מספיק והם מעדיפים לתת את הזמן הזה לשמות שהם מחשיבים לכוכבים גדולים יותר כמו אלו שציינתי קודם.
אני מסכים איתך שג׳יי היה ביותר פיודים משמעותיים לאחרונה, אני אפילו לא הולך להתווכח על זה כי אני לא מנסה להוריד מג׳יי אוסו אבל הנקודה היא שלמרות כל זה שלמרות הניצחון בראמבל ה-wwe עדיין לא רואים לנכון לתת לו ולגונת׳ר את הזמן מסך שאליפות ראשית אמורה לקבל וזה לא על אף אחד מהם.
![[Image: 1202735-3-15.jpg]](https://i.ibb.co/SJ51V4R/1202735-3-15.jpg)
The impossible is possible, all you gotta do is make it so