04-02-2025, 12:04 AM
(04-01-2025, 05:59 PM)lidoradir כתב: תוכנית אדירה של ראו לסיום הטור האירופאי. לעניות דעתי זאת גם התוכנית הכי טובה של ראו עדעכשיו השנהכתיב כפול, יכולת לנסח עם אחד מהם.
- סגמנטמושלםמעולה של ג'ון סינה וקודי רודס לפתיחת התוכנית. איזה פרומואדירמעולה שלהם.סגמנט השנה שלי עד עכשיולאף אחד לא אכפת מזה. איך שקודי התחיל לדבר רשמתי באשכול לקראת שהוא מזכיר לי אתאמינם בסרט 8 מיילהולוגרם בקוליז'ן, זה נקטע מהר מאוד. כמה שבועות של טיזינג באוויר, כולנו רוצים לקבל את זה... והנה זה מגיע... ג'ון סינה מתחיל לבשל על המיקרופון את קודי רודס וזה היהזהבמעולה, משפט אחרי משפט, נכנס בו חזק כמו שצריך,כל ירידה בצבעביטוי מטומטם, סינה בונה אימפריות למליארדרים וקודי גונב כסף מהילדים שלהם(טוני קוקאין)... ואוו... שורהאדירהמעולה. במשך כמה שבועות שמענורק דבר אחד זהבעייתי, תבדוק את השמיעה שלך.... 'שומרים על קודי'. לא רוצים שסינה יקבור אותו/ישמיד אותועל המיקרופון... ואז קודי לקח את המיקרופון ופאקינגלא לקללבישל את ג'ון סינה בחזרה. אשכרה קודי לא נפל במיקרופון אחד על אחד מולפאקינגג'ון סינה. לא יאומן. קודי עמד מול סינה שווה בשווה. קודי מצליח להפיל את סינה בקרוס רודס. סגמנט פשוטאדירמעולה,זה מה שרציתילא אכפת לי מה רצית לקבל מהם וההייפ לקרב שלהם ברסלמניה עלה ובענק.
- הניו דיי נגדניו קאץ' רפובליקמגה בריטיש ג'וברים היה קרב זוגותנהדרמחורבן.הפתעה נהדרתאיזה צפוי זה לקבל בחזרה את טיילר בייט אחרי שהיה בחוץ למשך תקופה ארוכה מאוד. החזרה של בייט גם מחזירה את פיט דאן לתמונה ועכשיו לא סתם ישתמשו בו לדבריםמפגרים,אני מקווההתקווה שלך לא רלוונטית. הניו דיי מנצחים וממשיכים אתהרצףאף אחד לא רואה את הרצף שלהם שלהם. הם רוצים את אליפות העולם לזוגות,הייתי נותן להם לנצח כמובןמיותר, אתה לא מבין ברסלינג והיית נותן לשארלוט לנצח את טיפאני. אנחנו בקושי רואים את הוור ריידר וחבלזה מעולה. ניו דיי הילים בתור אלופים זה הדבר הנכוןמפיל ביותר משעמום עלי אדמות.
- אלוף העולם במשקל כבדגונת'רוולטרנגד ג'ימי אוסו היהבאנגרחרא.הכבשיםהמבינים יכולים להמשיךלקשקש כמה שהם רוציםלומר את האמת, ביג ג'ים זהב מפלסטיק וההכנסה שלו לפיודיריבות שלגונת'רוולטרוג'ייהצילה את המאצ'אפ הזה ברסלמניהרק הוכיחה שג'יי הוא טאלנט זוגות ולא כוכב.גונת'רוולטר וג'ימיאוסו שיער ארוך נתנו קרבחזק ופיזירופס ולא פיזי. ג'ימי שוב מראה שהוא מתאבקקשה לנשום אחרי חצי דקה של קרדיוזירה טוב מאוד, כל הניסיונות לספוטים שלו בקרב היו טובים אם הוא היה בן אדם אחר לגמרי.גונת'רוולטרכמובן רמה אחרת שלחולה נפש...מתאבק הסטירה שהוא קיבל שבוע שעבר כנראה העירה אותו כי הוא היה במודרוצחבנואה.גונת'רוולטר מתחיל לפרק את ג'ימי ובוחר מתי לסיים את הקרב הזה. ג'יי עושה את הניסיון להצלה,גונת'רוולטרבורח ואז חוזר וממשיך לפרק אותם. ומפה זה הפך להיות מטורף...גונת'ר אוזק את ג'יי ואז רוצח את ג'ימי, דופק לו את האליפות לפנים, גורם לו לדמם, מפנק אותו בעוד פאוורבומב, מרפקים לפנים, סליפר... כל זה מול ג'יי שלא יכול לעשות כלום. גונת'ר מורח על עצמו את הדם של ג'ימי...אתה מתאר כאן את המתרחש, מה אתה שדרן? מספיק לי פאט מקאפי כליצן שאומר דברים שקורים סינמה. תוך שבועיים הפיודיריבות הזהאתחזר להיות רותח.אולי תצדיק לילה 2 (קרב פותח כמובן).
- יום הדין נגד האלוף הביניבשתי ברון ברייקר ופנטה היה קרב זוגותטוב מאוד. ברייקר מכונה בזירה וכל שנייה שלוכיפיתרק בAEW מותר שיהיה כיף לצפייה. פנטה תענוג. הקהל בלונדון גרם לכל דבר בתוכנית להיות חזק, הם אשכרה נתנו צ'אנטים של Who Let the Dogs Out ואז נבחו לעבר ברון ברייקר. הרגו אותי איך? אתה עדיין חי. ברייקר פוגע בטעות בפנטה בספיר(סוף סוף ספיר חזק) ויום הדין משיגים את הניצחון. הניסיון לסטוריליין אצל יום הדין ממשיך,באלור לוקח קרדיט על הכל ורוצה קרב על האליפות הביניבשתית, זה לא בא טוב לליב שהולכת להכניס את דומיניק לסיפור הזה.קרב מרובע בדרך ברסלמניה.
- סגמנטמצויןשל AJ סטיילס ולוגאן פולאיזה ליצן שחושב שהוא מתאבק. סטיל האמבל לוגאן פול פשוט מטורף, מקבל היטים אדירים מהקהל בלונדון ואזמבשלאנחנו במאסטר שף? כמה בישולים יש בתכנית הזאת? אותם כמו שהוא יודע, הוא פשוטטובחרא בכל דבר שהוא עושה, הכל בא לווקלות. לא כיף לשמוע את הפופים החזקים שהקהל נתן לסטיילס. סטיילס גם נתן איזה עקיצה יפה שם. ברול קצר ולוגאן מפיל אותו בפולברייזרמהלך גנוב נוסףמושלם, מכירה גדולה של סטיילס,פאק יפנים. לוגאן פול נגד AJ סטיילס ברסלמניה... באנגרבלאנדר גדול לפנינו.
- איו סקיי נגד ריה ריפלי על אליפות העולם לנשים היה קרב מרכזימעולהמעולה. ביאנקה בלאייר עשתה את התפקיד שלה מצוין בתור שופטת,יופי של גיר היא הכינה לעצמה. היה בקרב בוץ' גדול מחוץ לזירה כאשר ריה ריפלי לא קפצה בזמן, להוציא את זה... שאר הקרב היה ברמה גבוהה מאוד, ספוטים מטורפים. היה ברור לכולנו שזה לא יסתיים נקי.הרבה בלאגן בסוף, פסילה כפולה, ביטדאון גדול של ריה על שניהן בדרך לקרב המשולש.
ערכתי ותיקנתי לך את הדעה.
בגדול אני מדרג את הדעה בתור 3/10.
תיקונים באדום רגיל
הערות שלי באדום בבולד
מחיקות
יש כמה בעיות בדעות שלך:
- רובן לא נכונות. האם אתה מבין ברסלינג?
- ניכרת תחושה גדולה של ליצנות, האם אתה ליצן?
- טעות בשמות של אנשים.
- האם אנחנו בתכנית בישול, או בתכנית רסלינג?
- הזכרת את המילה 'כיף' מחוץ לאשכול 'לקראת דינמייט', על זה איבדת 3 נקודות.