04-05-2025, 01:44 PM
(04-05-2025, 01:21 PM)m0tti כתב: שארלוט יצאה אובר בזכות עצמה
טיפי יצאה אובר בזכות הקהל, זה לא מוכיח שהיא טובה.
הקהל שונא כי הוא אוהב לשנוא, גם את סינה שנאו והיום הם מבינים שהוא הGOAT
הקרב הזה הוא פוטנציאל גדול הרבה בזכות שארלוט
וזה יכול להיות בקלות כמו שהיא שארלוט-ריה
שארלוט יצאה אובר כי היא נכנסה לטיפאני בדברים פעם אחר פעם, וזה קל להיראות גדול יותר כשאתה עם רזומה הרבה יותר עשיר מהמתמודד מולך + לא נותן לו לדבר. טיפאני יצאה אובר כי לשארלוט לא היה מה להגיב למה שהיא אמרה, אז היא העדיפה לנסות לחקות את הקול הצווחני של טיפאני.
הקהל שונא את שארלוט כי שארלוט היא המתאבקת הכי מאוסית עלי אדמות. היא פאקינג חזרה מפציעה קשה ביותר של צולבת ועדיין לא סובלים אותה, זה אומר המון. היה פה פעם דיון שבו השוותי בינה לבין סינה, סינה GOAT כי הוא פשוט טאלנט הרבה יותר איכותי משארלוט. שארלוט לא ראויה ל-14 אליפויות עולם אבל היא מתנהגת כאילו היא מינימום הוגאן של הנשים בזמן שהיא בסה"כ עוד מתאבקת טובה מאוד שהגיעה למעמד שבו היא נמצאת בזכות השם שלה ופחות בזכות היכולות (וזה די סימבולי שהחליטו להחזיר את השם שלה לפלייר במהלך הקריירה, כאילו כדי להגיד לנו "היא זכתה באליפות וזה מוצדק כי היא פלייר").
אני חושב שאני הבנאדם שהכי שונא את שארלוט פה בפורום ואני בכלל לא חושב שהיא מתאבקת גרועה, במיוחד לא בזירה (כמובן נחכה למניה לראות כמה היא השתקמה מהצולבת, זה לא פשוט בגילה). היא פשוט נאד נפוח מסגידה עצמית, והרזומה שנוצר לה הוא בעיקר מלאכותי ולא טבעי. ולכן רוב הקהל מרגיש כמוני ושורק בוז.