04-05-2025, 05:17 PM
לא כל קרב בפרופיל גבוה צריך להיות על אליפות. אין בעיה שזה יגיע בהמשך, סבלנות. הבעיה היחידה עם המשולש היא שכרגע ההייפ שלו גבוה יותר משל ג'יי-גונת'ר (כמו יותר מדי קרבות לצערי) וגם מסינה-קודי, לפחות עבורי. אני חושב שאחרי ניצחון של פאנק שאני חושב שרובנו נסכים שישרת בצורה הטובה ביותר את העלילה, הוא יתחיל לפזול לכיוון האליפות באופן טבעי. ובנוסף, סביר להניח שרולינס ישתגע על ריינס ש-"שחרר את השד מהבקבוק" והם ילכו גם הם לפיוד בחודשים הקרובים.
אם אני מסתכל על הקייפייב, פאנק עשה פה מהלך גאוני. רולינס גם ככה מגיע עם חוסר ביטחון מנטלי לקרב המשולש, כשהוא לא מרוצה גם מהנוכחות של פאנק וגם מהעובדה שפאנק כבר ניצח אותו, וכל מה שנותר לו זה לערער את ריינס והוא הצליח לעשות את זה בקלות. גם רולינס וגם ריינס עכשיו לא ממש שקולים, ובנוסף לשנאה שיש ביניהם יש כאן קרקע מאוד נוחה בשבילו לנצח.
אני מקווה שריינס יימנע מלתקוף את היימן בשבועות הקרובים. אם יש משהו שאני שונא זה מתייחסים להיימן כמו סמרטוט. לדעתי צריך להסתכל עליו כדמות שכל כך מכבדים שלא מעיזים אפילו להרים עליו את היד.
תודה על התוצאות אגב, שכחתי לכתוב בתגובות הקודמות שלי (ומחילה על הריבוי שלהן
)
אם אני מסתכל על הקייפייב, פאנק עשה פה מהלך גאוני. רולינס גם ככה מגיע עם חוסר ביטחון מנטלי לקרב המשולש, כשהוא לא מרוצה גם מהנוכחות של פאנק וגם מהעובדה שפאנק כבר ניצח אותו, וכל מה שנותר לו זה לערער את ריינס והוא הצליח לעשות את זה בקלות. גם רולינס וגם ריינס עכשיו לא ממש שקולים, ובנוסף לשנאה שיש ביניהם יש כאן קרקע מאוד נוחה בשבילו לנצח.
אני מקווה שריינס יימנע מלתקוף את היימן בשבועות הקרובים. אם יש משהו שאני שונא זה מתייחסים להיימן כמו סמרטוט. לדעתי צריך להסתכל עליו כדמות שכל כך מכבדים שלא מעיזים אפילו להרים עליו את היד.
תודה על התוצאות אגב, שכחתי לכתוב בתגובות הקודמות שלי (ומחילה על הריבוי שלהן
)