04-16-2025, 11:51 PM
(04-16-2025, 11:44 PM)SwitchBlade כתב: אתה צודק ב100%.
יצא לי לדבר לא מעט על כך שאתה מקבל ישר את התגית 'הייטר' כשאתה משמיע ביקורת לגיטימית למדי על ג'יי אוסו.
בסופו של דבר מכירות מרצ' הן אספקט חשוב, אבל יש למכור חולצות ויש להזיז את המחט, ויש להזיז את הביזנס, ויש "נטפליקס מבקשים אותו ספציפית בתכנית שלי", ויש להיות כוכב, ויש להיות לא יותר מצ'אנט קליט.
גם אורנג' קאסידי היה שיאן המרצ' של הארגון שלו ב2023.
גם הפאקינג outrunners שמופיעים בקוליז'ן היו שיאני מרצ' ב2025.
מישהו כאן חושב שהם כוכבים גדולים יותר מקני אומגה, מבריאן דניאלסון (שלא מכר מרצ'), או אפילו מג'ריקו?
בסופו של דבר מה שכולנו חושבים עליו בין שבוע לשבוע זה המשולש או סינה/קודי, חלקנו חושבים על מה יקרה עם דרו מקנטייר, אבל אף אחד לא חי את החיים שלו עם הסקרנות הטבעית לראות מה יקרה בין ג'יי אוסו ובין וולטר ברסלמניה.
אם סינה וקודי היו מעלים את הפרומואים שלהם באיבולב - היו 2 מיליון צופים לאיבולב. זה לא משנה שהם הופיעו בראו.
לגמרי.
גם היום אנחנו נמצאים בתרבות שהצ׳אנטים הם חלק בלתי נפרד היא הקהל הוא נלהב יותר מהרגיל ורוצה לשיר ולצעוק והרבה פעמים לגנוב את ההצגה. זה דבר נורא ואיום מבחינתי ואני סובל מזה בלי סוף, אבל זה העידן. לא כל מי ששרים את השיר שלו או צועקים את הקאצ׳-פרייז שלו הוא אובר.
דמיין שג׳ריקו היה עדיין נכנס עם ג׳ודס כשהוא הלרנינג טרי. כולם עדיין היו את השיר כמו מארקים. האם זה אומר שמה שג׳ריקו המתאבק עושה זה טוב? פאק לא. גם שהוא נכנס עם ג׳ודס, רוב מה שהוא עשה היה השיטס.
המילה אובר היא המילה שהאינטרנט פירש הכי לא נכון, והוא פירש מעט מאוד נכון.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.