(06-07-2025, 04:57 PM)Bam Bam Bigelow כתב: קודם כל אל תרגיש אדיוט, זה הכי חשוב. תרגיש בטוב, תרגיש חכם, תאמין בעצמך.
אם נסתכל על הקרבות הראשונים של mitb זה קרבות עם רוסטר קבוע: שחקן אחד חזק (ג׳ריקו בראשון, פאנק בשלישי, אורטון ברביעי) כמה חברה שעם מספיק אמונה הם יכולים להיות כוכבים (אדג׳, rvd, סוואגר) (אמרתי יכולים), וכמובן - שלטון בנג׳מין.
אז פה יש את רולינס בתור הכוכב, גייבל, נייט, סולו ואפילו פנטה בתור הפוטנציאל, ואנדראה בתור שלטון בנג׳מין. קארד סטנדרטי לאללה.
אני רואה את המזוודה יושבת בול על סולו (בלאדליין 2.0 חוזרת בענק, עם ההורדות ידיים של סולו ופאטו), יושבת בול על נייט (שנה באיחור, אבל עדיין) וגם גייבל יעשה איתה מטעמים.
פנטה בקלות יכול להיות ריי 2.
הנה תראה איך פריסט מרגיש עכשיו ביג דיל, נסה להזכר איפה הוא היה לפני שנתיים, אשכרה באלור היה לפניו. איפה הוא היום, ואיפה הוא אז. זאת המזוודה.
אז אני לא חושב שהקרב צריך להיות מלא במיין אבנטים, כי זה חוטא למזוודה לדעתי.
עכשיו אני לא פותח דיון האם הייז ראוי להיות מיין אבנטר - כי אני מסכים איתך בדעה. גם פאטו מרגיש ענק. זה לא הדיון פה. אני רק מדגיש שאם לדעתך פאטו והייז היו במקום נייט וסולו - שהיה פה יותר סטארים. לדעתי זה אותו הדבר.
מכבד את דעתך אח, אני גם לא חושב שאתה לא טועה בחלק מהדברים שאמרת, אבל אני דיברתי על הקרבות הראשונים מאז שהאירוע התחיל, ושם תוכל לראות בבירור קרבות עם שמות הרבה יותר גדולים שברובם היו גם יותר מעניינים
״ אני רק מדגיש שאם לדעתך פאטו והייז היו במקום נייט וסולו - שהיה פה יותר סטארים. לדעתי זה אותו הדבר.״
אז זהו שזאת לא דעתי, אני חושב שאם כבר לא הולכים על טופ סופרסטארים אז הייז ופאטו יכולים יותר להתאים מאנדראדה וגייבל לצורך הדוגמה, בין אם זה בגלל פוטנציאל שלהם להתפתח למתאבקים מובילים יותר או יכולת בזירה
אני חושב שאם היו משתמשים ב2 מבין רנדי/פאנק/סטיילס/גונתר/פריסט/מקינטייר/ברייקר אז זה היה משנה טיפה יותר את מאזן הכוחות והstar quality. ולדעתי היה אפשר להשתמש לפחות באחד מהם בקרב הזה. קצת חבל לי שלא אבל מקווה שעדיין נקבל קרב מהנה וזוכה ראוי