06-10-2025, 10:52 AM
(06-10-2025, 09:39 AM)ser duncan the tall כתב: למרות שאתה איש של האינדיז, אני אוהב אותך.
אני לא חושב על עצמי כאיש של אינדיז
WWE היו הבסיס לכל מה שאני מכיר בקשר להאבקות ויד סביבות 2012 לא נחשפתי בכלל לארגונים אחרים הכל הרגיש לי כמו חיקוי זול.
יותר מזה אני הגנתי על ה-WWE בתקופות החלשות שלהם דוגמאת 2010 מול חברים שמאסו במוצר והפסיקו לצפות.
בזכות החברים פה בפורום נחשפתי ל-NJPW באחת התקופות הכי טובות שלהם, נחשפתי לאליט, LU וכו'.
פתאום ראיתי האבקות אחרת ושונה ממה שהכרתי עד אותה נקודת זמן, ומתאבקים כמו קני אומגה, הבאקס, אוספריי, אוקדה, טנהאשי וכו' והבנתי שיש עולם שלם של האבקות מחוץ ל-WWE שהמשיכו בירידה מבחינתי.
נכון להיום אני באמת נהנה יותר מדברים שקורים ב-AEW מאשר ב-WWE אבל זה לא אומר שהפסקתי לעקוב אחרי המוצר או שאני רוצה שהוא יכשל בניגוד להרבה אוהדי האבקות העולם (לא בהכרח בפורום) שרוצים לראות את AEW נכשלים. מלחמות ימי שני נגמרו, מלחמות ימי רביעי נגמרו, הצלחה של ארגון אחד לא אומרת שהארגון השני נכשל ואין צורך לקוות או לשמוח לאיד שארגון לא במצב טוב. ברגע שיש לך יותר מארגון אחד ששולט בעולם ההאבקות ונותן לך כצופה ולמתאבקים עוד הזדמנויות לקבל במה ולהראות מוצר זה שונה בעיניי זה מבורך.
יש לי ביקורת על 2 הארגונים יותר קל לי לבקר את ה-WWE (דוגמאת החתימה שלי) בעיקר בגלל "הצביעות" של האוהדים שלהם שצוחקים על משהו שקורה ב-AEW אבל מגנים עליו שזה קורה אצלם בארגון.
בקיצור, כתבתי את זה כמה פעמים בפורום - תהיו אוהדים של מתאבקים ולא של ארגונים, ואם כבר נחשפתם לארגון כמו AAA ואהבתם תנו צ'אנס לעוד ארגונים שונים שיש מחוץ ל-WWE (זה לא אומר שאתם צריכים להפסיק לראות WWE) יש עולם שלם של האבקות בחוץ בטוח יש משהו שתוכלו להתחבר אליו ואתם מפספסים אותו עכשיו.

![[Image: bhNK8.gif]](https://s12.gifyu.com/images/bhNK8.gif)