06-18-2025, 05:57 PM
(06-18-2025, 05:35 PM)Cenation כתב: עצוב מאוד להגיד את זה אבל רומן ריינס הפך לברוק לסנר בשנתיים האחרונות - הפך לאטרקציה של פעם בתקופה
ב2024 בזמן שהיה עדיין אלוף הוא השתתף רק ב6 קרבות
השנה ב2025 הוא השתתף רק ב3(!!) קרבות כולל הרויאל ראמבל
עצוב מאוד שזה המצב, לדעתי לא הגיוני שמאז ה6.1 (מעל 5 חודשים) ראינו אותם רק פעם אחת בקרב (לא מחשיב ראמבל) וגם זה היה במיין איוונט של רסלמניה, לא רואים אותו לא שומעים אותו. אני מבין שיש לו עניינים אישיים אבל המצב הדרדר בצורה משמעותית בלי ששמנו לב, הוא בקושי מופיע ובפועל הוא הדמות הכי חזקה כרגע בארגון, אין לי בעיה שלא יופיע באופן קבוע בפרקים אבל לפחות שנראה אותו באירועים פעם בחודש-חודש וחצי, גם זה לא קורה
רסלמניה הקודמת לקח הפסקה עד סאמרסלאם והשנה זה גם נראה שהוא לוקח הפסקה עד סאמרסלאם
לא נראה לי הגיוני ששנתיים ברצף הכוכב הכי חזק יעלם אחרי רסלמניה כמעט לחצי שנה
והנתון הכי הזוי מבחינתי זה שמאז הקרב ברסלמניה שהפסיד לקודי (שנה וחצי) הוא השתתף רק ב2 קרבות שהוא מתאבק יחיד (בכורת נטפליקס ורסלמניה 41), כל שאר הקרבות היו קרבות שלו עם עוד אנשים בקבוצה
לצערי זה ידוע כבר מזמן, לידור פרסם לפני שנתיים לדעתי שריינס עומד להיות פארטיימר מעתה והלאה, אם אני לא טועה זה התחיל ממניה 39.
אני גם מבואס מאוד מזה, כשהוא מופיע הוא עושה דברים טובים, אבל זה לא מספיק. הדבר החיובי זה שהוא לא נמצא יותר בקטגוריית הראנט של באם באם על זה שהוא חונק, אף אחד לא רוצה להיכנס לשם.