07-12-2025, 02:21 PM
(07-12-2025, 02:12 PM)lidoradir כתב: רנדי מגיע אחרי הפסדים לסינה וקודי... זה לא שהוא היה מקבל קרב על אליפות בסאמרסלאם, הוא לא בתמונה לתקופה הקרובה.
אחרי סאמרסלאם, קלאש בפריז/קצת אחרי... אחרי טרן או משהו... מאמין שהוא יחזור לשם.
מקטנייר כבר הבהיר שהוא רוצה לחזור להיות אלוף, הוא אמר לקודי שהוא רוצה שהוא ינצח את סינה בסאמרסלאם בשביל לקחת את האליפות ממנו.
לוגאן גם מגיע אחרי הפסד בקרב על אליפות העולם במשקל כבד. הוא היה אלוף ארה"ב... האליפות הביניבשתית נעולה בין דומיניק וסטיילס.
אפשר להגיד שהקרבות המרכזיים של סאמרסלאם נעולים : קודי-סינה 2. ריינס-רולינס-פאנק-גונת'ר... משהו בסגנון.
במצב הנוכחי אני לא מתעצבן מדבר כזה, לא רואה את זה כמשהו רע. אם זה בכלל יוכרז.... קרב זוגות גדול שימשוך הרבה מאוד צופים.
אין לי בעיה שלוגאן מעורב בקרב סלבריטאי הזה, והיה אפשר לערב עוד 2 מתאבקים חביבים שככל הנראה לא יהיה להם מקום בקארד בשביל שיהיה להם מקום. עדיין היה אפשר להוציא קרבות מצוינים מרנדי וממקינטייר. עם כמה שלא אהבתי את וינס הוא בחיים לא היה נותן לדבר בסגנון הזה לקרות ובטח שלא באירוע כזה גדול כמו סאמרסלאם, שכתבתי באשכול של האירוע שזה לא כמו פעם, בדיוק לדברים מהסגנון הזה דיברתי
יהיה באירוע הזה 12-14 קרבות, בקצב הזה אני צופה עוד פעם לילה 1 משחיר בסגנון של רסלמניה, חשבתי שילמדו מהלקח
אפילו הייתי מעדיף לקבל את דרו נגד רנדי באיזה קרב עם סטיפולציה מעניינת, קצת מבאס אותי אני לא אשקר
ושלא תטעה אני לא חושב שזה יהיה קרב רע, אני בטוח שאני סך הכל אהנה ממנו. אבל אני לא חושב שזה צריך להיות באירוע כמו סאמרסלאם בטח שיש לך 2 לילות בפעם הראשונה ואתה צריך לספק כמה שיותר קרבות טובים. וגם אחרי רסלמניה אני חושב שבאירוע השני הכי גדול של השנה, לרנדי מגיע הרבה יותר מזה. אגב כל התגובות ברשתות החברתיות בלי יוצא מן הכלל נגד הרעיון הזה ומאוכזבים מזה