07-14-2025, 08:21 PM
(07-14-2025, 07:57 PM)Roger כתב: ההיסטוריה לא תמיד חוזרת על עצמה ב-100%. שוב, במקום לזכות באליפות הזאת עכשיו הוא יזכה בה (או יהיה בדברים יותר טובים) עוד 2-3 חודשים ובזמן הזה יראה שאשכרה אפשר לסמוך עליו מספיק שלא ידפוק את הראש של היריבים שלו. זה רסלינג 101. אם אין עונש על דבר כזה אז זה יהיה הכי מטופש והכי מארקי חסר חוליות שיכול להיות.
חוץ מזה, אני בכלל לא חושב שקייל פלטשר אומר לעצמו: ״שיט משהים לי ת׳פוש. אני חייב לערוק ל-WWE. זה מגוחך להישאר בחברה שהבעלים שלה מגדיר אותי העתיד שלה ויש כבר תכנונים ברורים לגבי זה ולא לבחור לערוק למתחרים ולהיות PC טאלנט ב-NXT ולהיות בתחתית״.
*אני רוצה את קייל פלטשר בדינמיט רחוק ככל האפשר מהחגורה הזאת, יש 2 יותר מעניינות ממנה שם. איך שהוא כל מי שהחזיק
בה סיים רע וקייל כשרון שאני נהנה לצפות בו, תן אותה לסמי זיין.
שוב מדובר בתאונה, מרסדס כמעט גמרה את הקריירה לפייג' ועלה לה בכמה שנים והרבה כסף. אתה חושב שהיא צריכה להענש?
טעויות קורות בטח שמדובר בלייב בוטשים קורים כל קרב לפעמים הם מובילים לפציעה רצינית אתה לא מעניש מישהו על משהו
שנעשה בשוגג וגם ככה הוא מרגיש רע עם זה. בטח לא בגלל שחדר ההלבשה דורש את זה, זה מתכון לאיבוד שליטה כי הם יבינו
שהם מכתיבים את הטון.
*קייל פלטשר לWWE זה חלום שלי וחלק מרשימת קניות שמדי פעם אני חושף בה שם לאור, הוא מעולם לא התבטא ברצון למעבר
יותר מזה אוספריי חבר הכי קרוב אליו פגוע מאנטר מה שיוצר דם רע מה גם שבת הזוג שלו גם בAEW, אבל מותר לי לחלום.
את היהלום שבכתר כבר השגתי.