07-20-2025, 11:46 AM
(07-20-2025, 11:13 AM)ser duncan the tall כתב: אז אנחנו כבר מסכימים על חלק מהדברים.
הסיבה שפריסט וגונת'ר לא מתאימים (רגע משאיר את אוסו בצד, נחזור אליו) היא בגלל הצורך הזה של פול לעשות טו-לונג סטוריטלינג. תיקח את הברייקאפ של JD, אם במקום חצי שנה היית מקבל את זה בחודשיים, הריין של פריסט היה זכור כהרבה יותר טוב + היציאה שלו מהקבוצה והבנייה שלו כסוליסט הייתה חלקה.
גונת'ר קיבל 8 חודשים סטוריליין עם ג'יי אוסו. מאז הזכייה שלו לפני חודש בתואר הוא כבר הספיק לעשות יותר ממה שעשה בריין הקודם וקיבל הישג של להפריש את גולדברג.
ג'יי שונה בגלל שאת הפוש שלו בנו במשך שנתיים כמעט שלמות. הוא הגיע למעמד כשהוא עייף ואז הטמבלים רידדו אותו ל-YEETמן שעושה כניסה ארוכה במקום לשחק על החוזקות שלו (מיק' כשלא מכריחים אותו להגיד YEET כל מילה שנייה, קרבות טאג טים כשצריך וקרבות סינגלס פיזיים ולא אתלטיים).
אז פה אני לא מסכים בכלל.
אני חושב שאי אפשר לעשות כל מה שאתה רוצה ולהכתיב את הנרטיב רק בעזרת תעלולי בוקינג וכתיבה נכונה, במיוחד לא בעידן הזה. לפעמים האנשים שמגלמים את הדמויות האלה פשוט לא מספיק טובים. אם זה בקרבות שלהם, פרומואים (היום לצערי זה מתבטא בעיקר בפרומואים) או ב-Appeal הכללי שלהם. ניסו במהלך השנים לתת גם פוש לאלברטו דל ריו וג׳ק סוואגר - זה לא אומר בכלל שזה יצליח. אם התסריטאי היה יכול לשלוט לגמרי באיך הקהל יקבל את מה שהוא כותב והאם יאהב/לא יאהב אז כל סדרה עלי אדמות היום הייתה זוכה באמי.
פריסט פישל בענק. באצ׳ים ענקיים בקרבות מאוד מרכזיים בריין אליפות שלו (שהוא אשכרה היה במיין איבנט), פרומואים מאוד משעממים ומשחק רע, צרצרים בכניסה שלו ועוד. בוקינג זה לא אלוהים ולדעתי זה לא נכון להגיד ״אם הבוקינג היה טוב הוא היה מצליח״. אולי יכול להיות פעם בעשור מפספסים מישהו ברוסטר או 2 שהיו יכולים להצליח, אבל כדי להיות מיין איבנטר אתה צריך כישורים שלרוב המוחלט של המתאבקים היום אין כל כך.
גונת׳ר זה ערבוב של השניים לדעתי. גם טעויות בוקינג אבל בעיקר פרומואים משעממים וחוסר אכפתיות ולקיחה ברצינות מהקהל. אם הגימיק שלו זה שהוא הוא מכבד את ה״ספורט״ רסלינג אז הוא צריך להתאבק הרבה ולהיות דומיננטי ולהוכיח למה הוא מה שהוא טוען שהוא. ז׳ון פול עצלן וצריך לדחוף לתוכנית פרסומות של שוקולדים אז אולי הוא לא עושה את זה בגלל זה, אבל עדיין זה נזק לגונתר שבאמת דיי נשרף בגלל הבוקינג הזה.
את מה שיש לי להגיד על ג׳יי אוסו כבר אמרתי. ג׳יי אוסו פשוט לא עמד בלחץ ולא הוכיח שהוא יכול להיות לבד ולהסתדר. הבנאדם ג׳יי אוסו, לא הדמות ג׳יי אוסו. אני בכלל לא מסכים עם ״הם טיפשים והפכו אותו לYEET מן״. תבין שג׳יי אוסו כל כך גרוע שהוא גורם לי להגן על הבוקינג של ז׳ון פול.
על המיקרופון הוא לא הראה שום שיפור והוא ביצ׳בצ׳ שורות ופרומואים על ימין ועל שמאל, הזיע והתנשף כאילו הוא היה בקרב איירון מן עם קורט אנגל, היו לגמרי צריכים לערב את ג׳ימי כדי שהוא יחזור על השורות הקודמות שלו שמערבות את המשפחה שלו ואת הפנים שלו כשהוא עומד לפרוץ בבכי ושלא נדבר על הקרבות ועל הבאצ׳ים שאם זה מתאבקים אחרים הקריירה שלהם נהרסת. אם אין לו את האחים שלו ואת הבנדוד שלו ואת הקורפרייט אנדרדוג האנטישמי שרוצים לקדם יחד איתו (כי בייסיקלי שניהם מצטיירים כ-Bums), אין לו על מה לדבר ואין לא לו מה למכור לקהל ולעניין אותו מספיק כדי לגרום לו להיות באמת מיין איבנטר. אם אין בלודליין, יש YEET. לא חושב שיש תעלול בוקינג שבאמת יכול להפוך את זה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.