(08-13-2025, 03:25 PM)master of doom כתב: יש הרבה דברים שאתה צודק בהם אבל אני רק אגיד שאני חושב שהריין הנוכחי של רולינס הוא צעד חיובי לשינוי. מה שמסביב לרולינס כרגע זה הדבר הכי מעניין ב-WWE, וסת' לא מרגיש נחות מול קודי על אף מאזן הראש בראש שלהם. אני כן חושב שיש כמות מיינאבנטרים שמצדיקה שתי אליפויות עולם, פשוט השימוש ב-WHC יצר פער מובהק בין האליפות הזו לאליפות ה-WWE וחבל. עכשיו אנחנו בנקודה אחרת, אני חושב שהעתיד של האליפות הזאת בידיים טובות והיא שוות ערך לאליפות ה-WWE כרגע.
קודם כל אם אין בארנד ספליט אין שום צורך בשתי אליפויות עולם. היום הם אומרים שיש אבל בכלל אין. כולם מופיעים בכל התוכניות בלי קשר לכלום. אם אליפות עולם זה דבר שאתה רוצה לבסס אותו כפרס של המתאבק מספר 1 בחברה אז שתי אליפויות מחסל לך אוטומטית את הנרטיב הזה ובגלל שבאמת יכול להיות רק אדם אחד במעמד הזה, האליפות השניה אוטומטית נחותה מהקודמת. זה שיש המון ״מיינאיבנטרים (אין WTF)״ לא אומר שצריכים עוד אליפות שהיא הגביע הקדוש. זה כמו שיווצרו עוד מדינות בעולם וירצו בעקבות זה לעשות 2 מונדיאלים.
מה גם, העובדה שהאליפות הזאת הייתה על טאלנטים שהתגלו כפלופ זה דבר שמבחינתי לחלוטין הרג את החגורה. לא שהיא לא הייתה מתה לפני, בכל זאת, האליפות של קודי עד סאמרסלאם נקראה ״בלתי מעוערת״ - האליפות המדוברת היא מעורערת, משנית, בדיחה. מבחינתי ג׳יי, גונתר ופריסט לא היו אלופי עולם. היה איתם ניסיון להיות אלוף ביניבשתי שקצת יותר מכוון למיין איבנטים. כל שהשלושה האלה נפלו - וזה רומס את החגורה הזאת יותר ממה שנרמסה כבר וזה כמו להכות גופה בשלב הזה.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.