09-07-2025, 11:35 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-07-2025, 11:36 PM על ידי master of doom.)
אלקרז עושה את זה, זכייה שנייה בארה"ב, גראנד סלאם שישי שלו בסה"כ, משלים שנה אדירה (שעדיין לא הסתיימה) עם 2 גראנד סלאמים, גמר אחד נוסף ועוד 3 תארי מאסטרס 1000 (והיד עוד נטויה), ועם בונוס של העפלה למקום הראשון בעולם לראשונה מזה שנתיים, מאז שג'וקוביץ' לקח לו את המקום הראשון אחרי ארה"ב 2023. סינר מאבד את המקום הראשון בעולם אחרי 65 שבועות רצופים ולמרות שנה של שני גראנד סלאמים ושני גמרים, זה אומר הרבה על כמה אלקרז היה אדיר השנה.
הייפ לשני טורנירי המאסטרס האחרונים לשנה ול-ATP FINALS. אני כמעט בטוח שזאת לא הפעם האחרונה שנראה את השניים האלה משחקים אחד נגד השני ב-2025.
לגבי המשחק, מלבד המשחקון האחרון שבו סינר הראה קצת התנגדות יפה, זה פשוט לא היה היום שלו. אלקרז שיחק בצורה מאוד יציבה, בניגוד לסינר שפשוט לא עמד בקצב היום. הם יספקו לנו עוד גמרים אדירים, אין לי ספק בזה.
הייפ לשני טורנירי המאסטרס האחרונים לשנה ול-ATP FINALS. אני כמעט בטוח שזאת לא הפעם האחרונה שנראה את השניים האלה משחקים אחד נגד השני ב-2025.
לגבי המשחק, מלבד המשחקון האחרון שבו סינר הראה קצת התנגדות יפה, זה פשוט לא היה היום שלו. אלקרז שיחק בצורה מאוד יציבה, בניגוד לסינר שפשוט לא עמד בקצב היום. הם יספקו לנו עוד גמרים אדירים, אין לי ספק בזה.