09-08-2025, 11:37 AM
(09-08-2025, 11:29 AM)Roger כתב: זה.
לא.
המצב.
כל ה״אופציה א׳״ קיבלו המון זמן מסך. הן ימשיכו לקבל גם עכשיו, המוןןן. אם תראה את ראו הקרוב אתה תראה: אסוקה, קיירי סיין, איו סקיי, ליירה ואלקיריה, רוקסן פרז, ראקל רודריגז (היחידה בפער עצום ששווה משהו שם). הן לא מצליחות להיות אובר, וזה לא משהו להאשים בו את הבוקינג כי מבחינת היכולות שלהן נותנים להם את מה שהן יודעות כביכול לעשות הכי טוב וזה ״באנגרים״ שזה מילה מכובסת לפסטיבל באצ׳ים. נותנים להן לדבר - שהן לא יודעות באמת לדבר. מה עוד אתה רוצה? אתה באמת אשכרה מעדיף לראות משהו גרוע ב-20000% שאתה יודע שיהיה גרוע ולא יהיה אכפת לך מאשר משהו שבאמת טוב ובאמת אתה רוצה לראות, כי מה? איזה סימון וי מסתתר כאן? הורג אותי אני באמת לא מצליח להבין...
אני חושב שהבעיה היא בתבשיל ולא במרכיבים רוג'ר.
תיקח לדוגמה את ריה ריפלי. יש ויכוח שהיא היום האישה הכי אובר ב-WWE ואולי ברסלינג העולמי? להוציא את שישי האחרון עם הרה-דיביוט של AJ?
אבל אם תיקח כמה שנים אחורה, היא הייתה תקועה בכלום ושום דבר עם ניקי קרוס / גיבורת העל ניקי A.S.H, אחרי ששארלוט פלייר חנקה לה את הקריירה עם ירידה ל-NXT כדי לגמור אותה.
אבל אז שמו אותה ב-JD, נתנו לה את הבמה להוביל אחרי ההדחה של אדג' וקיבלת את ריה ריפלי של היום.
מה ה-WWE עשו? הם לא השכילו להבין שמה שהפך את JD לאובר זו ריה ריפלי והם חשבו שהמשוואה הפוכה. אז שמו שם את ליב מורגן ואת ראקל ועכשיו גם את רוקסן.
זה מה שהם עושים. הם בטוחים שמה שהצליח עם דמות אחת, יתאים לכולם בערך. ליב מורגן ההצלחה שלה לא תלויה ב-JD, ההפך. כשהיא בלעדיהם היא הרבה יותר טובה.
אני רוצה שינסו דברים חדשים. הייתי שמח למשל אם מי שהייתה מקבלת את הבמה כשותפה של פאנק זו לא אשתו, אלא רוקסן שגדלה עליו. שתוכיח שהיא שווה את המעמד הזה. כשנותנים לה סטוריליין שבו היא מנסה לפתות את דומיניק (כאילו לא ראינו את זה שנה קודם בדיוק עם ליב) ואז שוכחים ממנה כי ליב נפצעה, היא לא תצליח להתקדם.
במקום בקי לינץ' ו-AJ לי, שכבודן במקומן כמובן, תן לי שתי מתאבקות שיכולות להרוויח קריירה אם ילמדו מרולינס ופאנק. אם ה-WWE לא מאמינים שיש כאלו ברוסטר, זו בעיה רצינית. אני לא אומר שאין ערך בכלל ל-AJ ובקי, יש להן ואני הולך ליהנות מהפיוד הזה כמו שנהניתי עד כה מכל מה שרולינס עושה עם "החזון". אבל אני פשוט יודע שהאנד מוב של הדבר הזה לא הולך להיות סופרסטארית חדשה שנולדת, אלא פשוט עוד אבולוציה לפיוד הבלתי נגמר של פאנק/רולינס ואני מתבאס על זה.