09-28-2025, 02:24 PM
(09-28-2025, 02:11 PM)The Visionary כתב: אני יכול להסביר -
הקריירות של שניהם משתלבות זו בזו בצורה שלדעתי היא דיי חסרת תקדים ולמען האמת מרגישה פחות מהונדסת, כמו תחילת הסטרייק של טייקר - זה פשוט קרה ואז התחילו לשים לב לזה.
שניהם פרצו יחד בשילד, שנחשב עד היום לאחד הפאקשיינים הטובים בהיסטוריה של הארגון.
הטרן של סת' ופירוק השילד הם רגע היסטורי (עבור חלק מהצופים ברמת הטרן של אוסטין והחבירה לוינס, אני פחות מתחבר לטיעון הזה אבל זה עדיין רגע היסטורי).
לאורך שנים, סת' רדף ריינס ומנע ממנו להיות הNumber 1 על חשבונו.
גם לאורך הריין ההיסטורי של ריינס, היחיד שהוא לא מצליח לנצח זה סת' רולינס וזה בעל משמעות. כולל העובדה שרולינס הוא הסיבה להפסד של ריינס ברסלמניה 40.
אני חושב שאם תיקח את כל הרגעים הגדולים של שניהם, ביותר מ-50% אלו יהיו רגעים שבהם הם מעורבים זה עם זה.
רולינס גם גנב לריינס את ה-WiseMan שלו ברסלמניה שזה חתיכת מומנט (גם אם כולם ראו את זה מגיע).
בניגוד לרוק-אוסטין שהחזיקו את האטיטיוד ארה, ונתנו ל-WWE את הניצחון על WCW ברייטינג, ליריבות של ריינס-רולינס לא הייתה תחרות כזו ועדיין זה הצליח לגלוש למיינסטרים. מה גם שהם מעולם לא נפגשו ברסלמניה בקרב 1-1, ואת רוק-אוסטין דחפו לזה 3 פעמים וזה הרגיש מאולץ כבר בפעם השלישית (לדעתי גם בשניה, אבל זה לא טיעון, סתם דעה שלי).
בניגוד לסינה-אורטון, זו לא יריבות שראינו רק היל אחד ופייס אחד לאורך עשור. היו פה שינויים בתפקיד והתפתחות של דמויות, מה שלא קרה לאורך היריבות של סינה ואורטון.
ובניגוד לוינס-אוסטין, כאן לא מדובר בדמות מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו. מדובר בשני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE (תאהבו את זה או לא, הם היו פרצוף של הביזנס לאורך העשור האחרון כשכל פעם יש לצידם עוד מתאבק או שניים).
יפה. כמו שאמרתי, אתה צריך להסביר לי את ה״עומק״ של העניין ואת כל הפרטים הטכניים היבשים כמו שהסברת פה שחלק מהאנשים לא הכי יודעים. זה דאטה בלי פיל, וזאת הבעיה הכי גדולה בהיאבקות מודרנית - אני אגיד לך כמה זה טוב ואז אתה תחשוב שזה באמת טוב, גם אם אתה לא באמת מרגיש ככה.
לא יודע מאיפה הבאת שזה גלש למיינסטרים מעבר למים 1 אבל אתה לא יכול להשוות בכלל את המיינסטרימיות של דה רוק ואוסטין לרולינס וריינס. זה לא קרוב אפילו מבחינה תרבותית וגם לא מספרית.
אוסטין ומקמהן הביא למצב שאתה בכלל יודע היום מי זה סת׳ רולינס ורומן ריינס. הדמות של מנהל שעושה הכל לדפוק את הפייס שלו נשמע כמו משהו מעניין וחדשני שחייב לראות ו״שני מתאבקים מעולים שהגדירו את הדור האחרון של ה-WWE״ נשמע כמו טאגליין מאוד משעמם ומשסתכלים על רולינס וריינס בנפרד - רולינס הוא אנטי-דראו והופך את התוכנית לבלתי ניתנת לצפייה וריינס הוא הכוכב הכי גדול בזכות הסטוריליין של הבלודליין שסת׳ רולינס היה לא מרכזי בכלל בה.
מה שאני אומר בקיצר זה שהגלייזינג והחיבור טענות ביחד כדי להגיד בסוף ״בכל הזמנים״ חייב להיפסק והסטנדרטים חייבים חייבים חייבים לעלות.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.