09-30-2025, 06:30 PM
(09-30-2025, 05:11 PM)Bam Bam Bigelow כתב: אל תעשה לי גזיילטינג טוב?
ולעניין
בטח שגבר=אשה.
אתה בטח מנסה לטעון שגברים, ככלל חזקים יותר מנשים, ככלל, ופה כמובן שזה נכון. אבל ההגיון הזה תקף גם לברייקר≠זיין, לסנר≠קודי או בטיסטה≠מיסטריו. לא נראה לי שהמקרים האלה כל כך מפריעים לך.
ברסלמניה - לדעת רבים הקרב הטוב ביותר היה של נשים. אחד האירועים הטובים ביותר היה אירוע של נשים. האבקות נשים עברה המון מימי החזיות ותחתונים, וכן, היום יש קרבות נשים שעומדים באותה רמה מול קרבות גברים.
למה זה מפריע לך כל כך?
יש סיבה שיש מחלקת גברים ומחלקת נשים , יש סיבה שיש כדורגל גברים וכדורגל נשים
ויש סיבה שריצת 100 מטר היא בנפרד לגברים ולנשים. זה לא אני המצאתי את זה עם הדעה שלי.
מבחינתך אישה = גבר ? כלומר בכל ענף אין להתייחס למין כקטגוריה ופשוט להתחייס לכולם כ"אדם" ? אם לא הבנתי אותך, תקן אותי.
אגב בפעם האחרונה שהיה משהו מעורב זה נגמר במתאגרף טראנס מפוצץ אישה באולימפיאדה
לגבי האבקות נשים בפרט,
תשאל את עצמך מה יקרה אם תפריד לגמרי את האבקות הנשים מהאבקות הגברים , כלומר תוכניות בנפרד ,אירועים בנפרד וכו'
כשבנוסף, תוריד את "שיווק התחת". אני לא אומר שתלביש אותן בסגנון פאוור ריינג'רס כמו שעושים אצל הערבים , אבל בוא, אני מכיר את התחת של ואקר יותר טוב מאת כף היד שלי ויש לזה סיבה, זה חלק ממה שמשווקים לי. שים להן בגדים "רגילים" שלא משדרים מיניות
איך לדעתך זה ישפיע על האבקות הנשים ואיך זה ישפיע על הענף הנפרד של האבקות הגברים?
אתה יכול להמשיך לקחת את הדיון למקום של להמציא גזלייטינג, או "למוטי מפריע האבקות נשים" או משהו בסגנון (ואז בלי קשר לטיעונים אני כאילו יוצא האיש הרע ואתה האיש הטוב והנחמד) או להתייחס לטיעונים , לשיקולך...