11-15-2025, 01:41 PM
(11-15-2025, 05:48 AM)Cenation כתב: רוסב, שיימוס, ג׳יי, נייט, גונתר, אוואנס, פנטה, באלור, ריד, הייז, סולו ואדם מיסתורי
אתם אשכרה רוצים להגיד לי שאחד מבין השמות האלה הולך להיות הקרב האחרון של סינה?
אני לא חושב שזו הבעיה.
אני חושב שהבעיה היא שכל השמות שציינת הם קאסטה עצמאית בWWE שידועה לשמצה כ"מידקארד האילם".
לארגונים עם המון טאלנט לפעמים יש את המחלה הזאת, שנוצרת שכבה מאוד גדולה של מתאבקים שהם כביכול אובר, לכאורה פרוספקטס, כאילו בפרופיל גבוה, אבל לא באמת.
רק היה חסר לנו שדמיאן פריסט יהיה שם ולדעתי סגרנו את כל המחלקה הזאת בתוך הטורניר.
אף אחד מהם לא מעניין, לאף אחד מהם אין הקשר או עלילה, אולי חוץ מברונסון ריד. אף אחד מהם לא באמת נמצא בשיפוע חיובי שיצדיק את הקרב האחרון של סינה.
אנחנו מערבים פה שתי בעיות:
1. אחת כרונית - המידקארד בWWE מוזנח ולא מעניין, כל עוד לא קוראים לך מסטיריו או ברונסון ריד (ברייקר, אגב, לא מעניין).
2. אחת אקוטית - המידקארד האילם הולך לקשור את עצמו עם הקרב האחרון של ג'ון סינה, וזה פח.
הפיתרון המתבקש כנראה יהיה לתת לדומיניק באמת להתערב בטורניר ולרמות את דרכו לשוט על האליפות.
אבל זה פיתרון לטווח הקצר, לסינה. זה לא פיתרון למחלקה הזאת.
הפיתרון למחלקה הזאת יהיה לתת להם קידומים הולמים, עלילות ולתת להם להחליף את שני האלופים הזקנים והמשעממים שדוגרים לנו על החגורות בזמן שהם הולכים לצלם סרטים ולעשות פרויקטים מחוץ לזירה.