(11-15-2025, 04:35 PM)SaHBK כתב: שמע רוג'ר לא בקטע רע אחי, אבל באמת כל מה שאני מסיק מהתגובה שלך זה שאתה פשוט הייטר שלא מעניין אותו ימינה או שמאלה שמסתכל רק על הדעה שלו, וזאת זכותך לחשוב ככה. אני פשוט לא רואה טעם לנסות אפילו להתחיל להסביר.
אחי, גם אם זה היה כתוב בשפה יותר ״מעודנת״ אין יותר מידי (בכלל) נקודות שתוכל לסתור את מה שאמרתי. הקהל לא מעוניין בגונתר, וזה נשמע (יותר נכון לא נשמע) וזה מורגש ואם מתכחשים לזה או שאוהבים אותו נקודתית זה לא הופך את זה לנכון.
אחד המתאבקים שהכי אהבתי בתור ילד זה פול לונדון. הייתי מחפש קרבות שלו ב-Velocity וחשבתי שהוא מדהים. האם הקהל הגיב לו כמוני? לא, לא קרוב אפילו. האם חשבתי שאפשר לעשות איתו יותר? כן, אבל בקטע של לדחוף למיין איבנט או משהו כזה? בחיים לא.
לא כל מתאבק שאתה אוהב או שנקודתית אתה ועוד 4 נהנים ממנו הוא באמת כל כך טוב. כל העובדות שציינתי מגבות את העובדה שמשהו ביכולות האישיות של גונתר לא עובד ושכנראה צריך להודות שפשוט אין לו את זה והוא מצטרף לרשימה של ניסויים כושלים של ז׳ון (פריסט ואוסו - אם תרצה לטעון משהו על אוסו (המילה ״מרצ׳״) אז סבבה אבל פריסט.. אותו מקרה כמו גונתר רק בצד הפייסי).
בנוסף, בעידן הנוכחי של היום, אף בוקר בעולם לא היה נותן יותר פוש לגונתר ו״מנצל את היכולות״ של גונתר כמו ז׳ון. זה בדיוק הטייפ שלו: זקן, היה שנים באינדיז ומארקים אוהבים אותו, משעמם מאוד, פשוט מאוד, חסר דימיון, חסר מעוף (כמו שאמר גיא) ובאופן כללי לא מעניין כשהוא נראה ברסלינג והוא עצמו אפילו לא כל כך מעוניין כבר ברסינג.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.