11-18-2025, 01:15 AM
(11-17-2025, 07:34 AM)master of doom כתב: כתבתי את זה על גונת'ר עוד בריין הראשון שלו כאלוף WHC, יש לו הכל מבחינתי, אבל השלם קטן מסכום חלקיו, ובהרבה. אני חושב שגם התומכים שלו פה יסכימו שרוב ההילה שלו הלכה במניה 40, ומשם הוא לא הצליח לעניין באמת.
הייתה פה טענה שגונת'ר הוא סוג מתאבק שתלוי בפייס שמולו, ואני יכול להתחבר אליה, אבל זאת הוכחה לכמה שהוא מוגבל בעיניי. אני מסכים שהיו גם טעויות בוקינג בדרך, אבל בסופו של דבר הוא לא הצליח לעניין לא מול ג'יי ולא מול פאנק.
אני כמעט בטוח שהוא מיצה את הדמות שלו אחרי שהפסיד את ה-IC במניה 40. צריך עוד ראן לא מעניין שלו כדי לסגור את זה סופית עבורי.
אין ספק שההילה שלו נחלשה ב40.
העניין, בעיניי, הוא כזה:
בסופו של דבר כל השטיק של וולטר הוא הדרקון שהגיבור צריך לנצח.
על כן - צריך לתת אך ורק לגיבורים הראויים לנצח אותו. כל השאר צריכים להפסיד.
זה למה הביסוס של דמות כמו וולטר הוא סטריקים: סטריק על אליפות NXTUK, סטריק על אליפות NXT, סטריק על אליפות הIC, סטריק על אליפות העולם.
לא סתם הימים בהם הוא לא אלוף (והוא פעיל ברוסטר) הם מעטים מהימים שהם כן. כי הדרקון, כדרך קבע, נמצא למעלה.
ואני אחזור על הפואנטה הבאה פעם נוספת כדי שיבינו:
האם קראתם פעם סיפור על הדרקון שהגיבור ניצח?
לא, קראתם סיפור על הגיבור שניצח דרקון.
הדרקון הוא מעולם לא הדמות הראשית, הוא המכשול. הוא לא מעניין בפני עצמו.
רסלמניה 40 זה היה ניסיון מאכזב בתיאוריה לפיה אפשר להעמיד מול דרקון, במקום גיבור, איזה פצלוח מזופת ודוחה שינצח אותו - ועדיין לשמור על הדרקון.
זה לא עבד, אבל המנייה עדיין נשמרה במובן מסוים.
רסלמניה 41, לעומת זאת, הציגה את את הדרקון מפסיד לליצן נטול און ותוכן, שלא באמת, בשום צורה מתקבלת על הדעת, מסוגל לנצח בצורה לגיטימית ומשכנעת את הדרקון.
נוסיף על כך - לא רק ששינמכו את הדרקון, אלא גם במקום לתת לו לשמור על טירה - המיין איבנט של רסלמניה - נתנו לו לשמור על דירת חדר בקריית גת (הקרב הפותח).
איזה מן דרקון זה?
זה ג'יי - ג'יי הפך את וולטר מדרקון לתולעת עם כנפיים.