11-21-2025, 03:54 PM
(11-21-2025, 02:51 PM)orgibor כתב: אני חושב כמו נועם שאין מנוס מגמר של אוקדה - טקאשיטה עכשיו שאנחנו יודעים שהם אפילו לא השתחלו לקארד הראשי של פול-גיר.קני אומגה כבר נראה שחוק.
זה גמר מדהים ומתבקש פשוט מבאס אם באמת כל כך צפוי וכל שאר המתאבקים רק ישמשו תפאורה.
את האמת בהתחלה חשבתי שטקאשיטה לא יקח חלק בכלל בטורניר כי בNJPW ירצו לשמור עליו לפני רסלקינגדום אבל עכשיו כשאנחנו יודעים שגם לאוקדה יש שם קרב עם טנהאשי והוא מחויב להשתתף גם בC2 בתור האלוף אז זה רק הגיוני שגם טקאשיטה ישתתף.
לגבי שאר המשתתפים לא הייתי רוצה לראות יותר מנציג אחד לכל סטייבל אז אם משפחת קאליס מקבלת כבר שניים זה פוסל את כל השאר, מהקונגלומריישן ארצה כמובן את אוריילי או סטרונג, מהדת' ריידרס פאק מרגיש לי כמו בחירה מתבקשת אחרי שגרסיה וקלאודיו כבר השתתפו בשני הטורנירים הראשונים ומוקסלי בראשון, מHS זה תורו של בובי לאשלי, מסכים עם פנטה שזאת יכולה להיות הפריצה של לי מוריארטי והייתי רוצה לקבל עוד שם גדול אחד אז אני חושב שצריך לנצל את ההזדמנות הזאת עבור קני אומגה כל עוד הוא כשיר.
בחזרה של אנדראדה ל-AEW חבר אמר לי שאנדראדה נראה כמו מאיינאבנטר ושקני אומגה וג׳ק פרי נראים כמו הומלסים.
עם ג׳ק פרי עוד אפשר להצדיק שזה יכול להיות קשור לדמות שלו והוא גם צעיר.
עם קני כבר אי אפשר להצדיק.
קני הוא כבר לא מה שהיה(הגיוני).
ואסור לעשות עוד כתם על אומגה-אוקדה.
לפחות הסבירו את זה באובססיה של דון קאליס לדפוק את קני.
לפי איך שזה נראה אני מניח שהיאנג באקס יתאדו עם קני ולא יצטרפו לסטייבל של דון קאליס.