12-30-2025, 02:47 PM
אגב לגבי אמבפה, זה מזכיר לי מאוד את הסיטואציה שהייתה ביובה אחרי שכריסטיאנו הגיע לשם. יובה הייתה אז קבוצת צ'מפיונס נהדרות ולקחה אליפויות ללא הפסקה, אבל אחרי שרונאלדו הגיע התחילה שקיעה איטית, כולל החלטות הזויות של ההנהלה שבכלל גמרו את הקבוצה. הדוגמה הכי טובה לשקיעה של השחקנים זה דיבאלה, שהיה הכוכב של הקבוצה לפני רונאלדו ואחרי שהוא הגיע הפך לניצב (אפשר להקביל אותו לויני במקרה הזה). רונאלדו אפילו עקף אותו בכמות השערים ביובה, למרות הגיל המתקדם שלו ולמרות שלדיבאלה היה פור של כמה שנים עליו.
**אני לא מחפש פה לרדת על כריסטיאנו, נהפוכו, הקבוצה לא הייתה ערוכה לקלוט כזה שחקן ולכן במקום שהוא ישפר אותה היכולת שלה רק הדרדרה למרות שהוא סיפק את המספרים שלו ועשה מה שציפו ממנו.
לא יודע אם ויניסיוס ואמבפה יוכלו להסתדר ביחד על המגרש. לא נראה שיש ביניהם עוינות אישית או משהו, רחוק מזה אפילו, אבל ברור שביחד ויניסיוס לא מצליח להוציא מקסימום מעצמו.
**אני לא מחפש פה לרדת על כריסטיאנו, נהפוכו, הקבוצה לא הייתה ערוכה לקלוט כזה שחקן ולכן במקום שהוא ישפר אותה היכולת שלה רק הדרדרה למרות שהוא סיפק את המספרים שלו ועשה מה שציפו ממנו.
לא יודע אם ויניסיוס ואמבפה יוכלו להסתדר ביחד על המגרש. לא נראה שיש ביניהם עוינות אישית או משהו, רחוק מזה אפילו, אבל ברור שביחד ויניסיוס לא מצליח להוציא מקסימום מעצמו.