01-06-2026, 08:44 PM
(01-06-2026, 08:30 PM)Jon_M0xley כתב: אתה ראית את האנשים שמביאים הוכחות שלדעתם מרמז על פרק נוסף? זה נראה דווקא די אמין אבל שוב זה פאנטזי בוקינג.
-> הפלצת: כן כל הקטע עם המפלצת היה מבאס, דווקא כן הראו את סטיב ודסטין בורחים אחד מהם גם אמר "בוא נצא לפני שזה ימחץ אותנו" או משהו כזה. יכלו פה לחסל את ג'ונתן או את רובין או את חברה שלה או את שתיהן או אפילו את ויל. קצת הציק שפתאום הוא לא מחובר למוח כוורת(אלא אם כן הוא יודע כבר לשלוט על זה או לא יודע מה).
בנוגע לצבא: לדעתי היו צריכים להשאיר את הדוקטור קיי וכל אלה בעולם ההפוך שישאבו וימותו. באמת מוזר שאין עונש אבל אולי זה כי ישאלו למה הם הרגו חיילים ואז יתגלה כל הפרויקט האסור הזה שהיא ניסה לעשות וכל זה אבל זה סתם ניחוש. <-
אכן סדרה בין הטובות שראיתי, עוד דפקתי מרתון לפני העונה האחרונה ונהנתי מכל עונה שוב.
ראיתי ובאמת יש לא מעט דברים שמתחברים ויושבים מאוד מאוד יפה. ועדיין אני בוחר להאמין שאם היה אמור להיות עוד פרק, היינו יודעים על זה לפני עליית הפרק האחרון. הטענה המרכזית שלי היא ההקרנות בקולנוע של הפרק האחרון. נכון שתמיד יש את אלמנט הכסף ככה שאני לא חושב שזה יעצבן יותר מדי את בתי הקולנוע כי הם עשו קופה יפה, אבל מה הטעם לעשות הקרנה של הפרק הלפני אחרון ולא של הפרק האחרון? גם תחשוב שבעיקרון מבחינה חוזית הם חתמו על זה שהם משדרים את הפרק האחרון, זה יכול לייצר בעיה משפטית גדולה לנטפליקס אם איזה בית קולנוע יחליט ללכת איתם ראש בראש.
לגבי וויל - אני חוזר לצבע הלבן:
דווקא מכל הדברים שקרו בפרק אני חושב שהעובדה שהוא לא הרגיש את הכאב ברגע הזה היא מדויקת. הוא בפרץ אדרנלין מטורף, הוא שולט בכוחות שהוא רק לא מזמן למד שיש לו אותם והוא סוף סוף יכול לסייע בעצירת הרוע שהרס לו את החיים במשך שנים. הוא לגמרי מפוקס בהנרי/וקנה ומתעלם ממה שקורה לו בגוף בשלב הזה. זה לא משהו שאנחנו לא רואים בעולם שלנו (הדוגמה הקלאסית היא האמא שתרים רכב אם התינוק שלה תקוע מתחתיו בסכנה).
לגבי הצבא: אף אחד לא היה שואל שאלות. מישהו שאל למה אחרי רעידת אדמה פתאום עיר שלמה נכנסת לעוצר צבאי? הממשל ידע תמיד להסתיר את הדברים שהוא לא רוצה שהציבור הרחב ידע. היו ממציאים שהופר (או כל אחד אחר) מרד והרג חיילים ולכן הוא צריך להישפט. אף אחד לא היה שואל שאלות כי אף אחד לא היה רוצה שיעלימו אותו גם.
אני חייב לשאול כי אתה אומר שנהנית מכל העונות: עונה 3 לא נראית לך מוגזמת מדי? חצי מהצבא הסובייטי חי מתחת לקניון בתוך ארצות הברית ואף אחד לא יודע מזה? ואחר כך רואים שהם פתחו פורטלים גם ברוסיה ל-Upside Down ולהשתלט על דמוגורגונים ולאמן אותם כדי לטבוח באמריקאים? קצת קפצו פה יותר מדי לדעתי.