01-30-2026, 03:06 PM
(01-30-2026, 12:41 PM)StavHen כתב: אני בכלל מעדיף שהצ'יימבר יהיה קרב אחד מתוך אירוע ולא אירוע מיוחד בשביל עצמו.. אבל זה כבר נושא גדול יותר.
אני חד משמעית מעדיף את הצ'יימבר כאירוע. כמו הראמבל, זה מחסום לפני רסלמניה. ההבדל זה שהראמבל זה "ארץ האפשרויות", המנצח יכול להגיע מתוך 30 אם יתמזל מזלו, בצ'יימבר זה מוגבל ל-6 ובדר"כ ה-6 הרלוונטיים ביותר. אתה רוצה מיינאבנט? אתה רוצה טייטל שוט? ובכן, אתה אכן ראוי, אבל יכול להיות רק אחד. ולכן נשלח אותך לכלוב האכזרי הזה עם עוד 5 שמגיע להם כמוך, ואם תנצח - תזכה בכבוד הנכסף של קרב אליפות במיינאבנט של רסלמניה.
**כל צ'יימבר שלא קשור לאליפות עולם או לקרב אליפות עולם מיותר בעיניי. בטח לא צ'יימבר על אליפות ארה"ב כמו שהיה ב-2023. אני אוכל לקבל צ'יימבר על אליפות הזוגות רק אם יהיו מספיק זוגות איכותיים שבאמת נאבקים על האליפות, אבל זה מקרה קיצון.
אגב, דווקא הצ'יימבר (בניגוד ל-HIAC) זה קרב שקשה למצוא סיטואציה טבעית עבורו. תחשוב, אתה צריך 6 אנשים עם איזשהו קשר (הכי קל לייצר את זה עם רצון לקחת אליפות) ולשים אותם בקרב. הדרך הכי פשוטה להצדיק צ'יימבר זה להחליט שזה מחסום שאתה חייב לעבור לפני המניה.