01-30-2026, 08:15 PM
(01-30-2026, 03:47 PM)The Visionary כתב: הבטחתי דעה על LA נייט אז הנה זה בא.
קודם כל חובה להגיד - אני מעולם לא הייתי ממעריציו, אז הדעה שלי מראש שלילית יותר לגביו, אבל אני חושב שזה לא משנה את הדברים כל כך.
באם באם טען ש-LA נייט מחזיק את הקהל מאחוריו, אני אגדיל ואומר: זה נכון, אבל זה ממש לא אומר שהוא צריך את הדחיפה למיין אבנט.
הקהל של ה-WWE, במיוחד ב-10-15 שנים האחרונות, הפך להיות קהל של "דווקא". קהל שאוהב לקדם את מספרים 2-15, אבל ברגע שהם מגיעים להיות מספר 1, הוא נוטש אותם יותר מהר ממה שאני נטשתי את גימיק ה-TOP 5 נקודות לכל פרק.
הקהל לא רוצה לראות את LA נייט מספר 1 בחברה, הוא גם לא רוצה לראות אותו אלוף עולם/WWE, הוא רוצה לצלם אותו לסטורי עם החגורה ולהתקדם הלאה למתאבק הבא עם חצי כוכב פופולריות (קיט ווילסון, מאט קרדונה, ג'ייקוב פאטו, סולו סיקואה, You name it). זה בדיוק מה שהיה עם ג'יי אוסו - עודדו אותו במשך שנים, ואז ברגע שהוא התחיל לקבל את הפוש לקראת הפיכתו באמת למיין אבנטר, התחילו להציף שאלות (בהתחלה ברשת בלבד) ואז כשהוא זכה בראמבל זה התחיל להגיע לאולם ומשם הוא איבד את הביטחון. והנה עובדה: בשנייה שג'יי אוסו לא נספר יותר כמיין אבנט, פתאום כולם חזרו לדבר על האגדה שהוא כמתאבק זוגות.
וג'יי אוסו הוא אפילו לא הדוגמה הכי טובה. יש גם את גונת'ר. כל הקהל היה מאחוריו אחרי ריין ה-IC שלו, אבל אז הוא זכה באליפות העולם ופתאום התחילו להגיד כמה הוא משעמם בזירה ולא סוחב מתאבקים על הגב שלו (כי לך תסחוב את טוזוואה ואוטיס לקרבות 5 כוכבים. או את ג'יי אוסו).
ואפשר ללכת אחורה גם למיז, דולף זיגלר, ואחרים.
ובחזרה ל-LA נייט. הוא לא מתאבק מהמובחרים בחברה. יש לו Mic Game טוב (במיוחד אם מתעלמים מזה שהוא בכוח מנסה להיות דה רוק או סטון קולד בכל פרומו מחדש), אבל אין לו מוסר עבודה. הוא לא אוהב סיום של קרב, אז הוא משנה אותו (MITB). הוא לא אוהב שמתאבק אחר מקבל פוש אז הוא יחרבן עליו ב-TV (השלט על ג'יי). ויותר מדי פעמים הוא נתפס במצלמה שהוא משנה ספוטים כדי לא לצאת רע/חלש וזה פוגע בקרבות שלו ובקרבות מרובי משתתפים (כמו ספוט הראמבל בשנה שעברה).
האם זה אומר שהוא לא יקח MITB / ראמבל / צ'יימבר ויתקדם לאליפות? לא. זה פשוט אומר שאני מבין למה לא עושים את זה איתו. עדיף להיות מספר 3-4 ושהקהל ימשיך להיות איתך לא משנה מה, מאשר להגיע להיות מספר 1 ותוך שבועיים לשמוע צרצרים כשאתה יוצא לזירה בזמן שמעודדים מיד-קארדר אחר שעכשיו הגיע תורו כי אתה כבר לא מעניין.
הדל"פ חזר אלינו ובגדול.
![[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]](https://i.ibb.co/9mGFFFCT/VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-com-video-to-gif-converter.gif)