02-01-2026, 01:57 AM
אני לא יודע, עבורי היה ראמבל גברים חיובי יחסית.
עד אזור כניסה 14-15 הרגשתי שהראמבל מפוצץ..
פאמי, הובס, פאטו, טריק, דרגונוב, ג'בון, ברונסון ריד, ת'אורי, ברייקר.
יש להם כל כך הרבה עם מה לעבוד.
הבנייה סביב פאמי בהתחלה הייתה מצוינת והם הצליחו חד משמעית לבסס אותו בתור שחקן משמעותי.
ברייקר זה מהלך שאולי צריך להסביר - אבל בעיקרון זו טעות ויזואלית לשים את ברייקר (1.8 מטר) מול פאמי (1.95 מטר) כששניהם הולכים על תקן ביגמן. ברגע שהתקבלה ההחלטה שפאמי ישלוט בראמבל - לא הייתה להם ברירה אלא להיפטר מברייקר בצורה מסוימת כדי לשמור עליו.
כשברייקר נכנס חשבתי שזה מגניב אבל טעות גדולה, ושמחתי שהם השכילו להישמר מפני הויזואל הזה של ברייקר מסתכל לפאמי על הצוואר, כי יש בניהם הבדל גובה מהותי.
לדעתי הראמבל הזה משום מה נחשב 'רע' בעיקר בגלל:
- הקהל. כמו שכתבתי באשכול האחר - אנמי, חסר אונים ופשוט אומלל.
- היו להם 10 דק' מחרידות באמצע-סוף הראמבל שלדעתי התבסס הרבה על טעויות תכנון וטעויות הפקה. ההדחות הגדולות של הערב היו מפוספסות בצורה שכנראה תגרום להרבה תסכולים מאחורי הקלעים. ההדחה של פאמי הייתה כמעט שולית, ההדחה של לסנר בקושי צולמה.
- הרבה יותר מידי לוצ'דורים שהגחיכו את המעמד.
לדעתי הבחירה שלהם במסיימים לא קרצה לי - 3 זקנים ויוטיובר.
הייתי שמח לראות את פאטו, פאמי, דרגונוב ומישהו נוסף.
הם כן השכילו להתייחס למידקארדרים כמיד-קארדרים.
רוסב חטף הדחה מביכה, גם פנטה וריי.
אבל המנצח היה הימור בטוח ובסופו של דבר כולם התלוננו על כך שהוא לא מופיע - אז הנה הוא הולך לראן נוסף בהבטחה.
ריינס הוא מי שייצג את התקופה הטובה ביותר של WWE ב2023, על זה קשה לי להתלונן.
הדחה גאונית של קודי עם מקנטייר.
הדחה משמחת מאוד של ג'יי אוסו.
ובסופו של דבר ידענו שמנצח נועז לא יהיה כאן - כי ג'יי אוסו היה ניסוי שנכשל.
אז all in all יצאנו לדעתי, ואפשר לדון על זה בכיף ובשמחה, מרווחים בענק.
עד אזור כניסה 14-15 הרגשתי שהראמבל מפוצץ..
פאמי, הובס, פאטו, טריק, דרגונוב, ג'בון, ברונסון ריד, ת'אורי, ברייקר.
יש להם כל כך הרבה עם מה לעבוד.
הבנייה סביב פאמי בהתחלה הייתה מצוינת והם הצליחו חד משמעית לבסס אותו בתור שחקן משמעותי.
ברייקר זה מהלך שאולי צריך להסביר - אבל בעיקרון זו טעות ויזואלית לשים את ברייקר (1.8 מטר) מול פאמי (1.95 מטר) כששניהם הולכים על תקן ביגמן. ברגע שהתקבלה ההחלטה שפאמי ישלוט בראמבל - לא הייתה להם ברירה אלא להיפטר מברייקר בצורה מסוימת כדי לשמור עליו.
כשברייקר נכנס חשבתי שזה מגניב אבל טעות גדולה, ושמחתי שהם השכילו להישמר מפני הויזואל הזה של ברייקר מסתכל לפאמי על הצוואר, כי יש בניהם הבדל גובה מהותי.
לדעתי הראמבל הזה משום מה נחשב 'רע' בעיקר בגלל:
- הקהל. כמו שכתבתי באשכול האחר - אנמי, חסר אונים ופשוט אומלל.
- היו להם 10 דק' מחרידות באמצע-סוף הראמבל שלדעתי התבסס הרבה על טעויות תכנון וטעויות הפקה. ההדחות הגדולות של הערב היו מפוספסות בצורה שכנראה תגרום להרבה תסכולים מאחורי הקלעים. ההדחה של פאמי הייתה כמעט שולית, ההדחה של לסנר בקושי צולמה.
- הרבה יותר מידי לוצ'דורים שהגחיכו את המעמד.
לדעתי הבחירה שלהם במסיימים לא קרצה לי - 3 זקנים ויוטיובר.
הייתי שמח לראות את פאטו, פאמי, דרגונוב ומישהו נוסף.
הם כן השכילו להתייחס למידקארדרים כמיד-קארדרים.
רוסב חטף הדחה מביכה, גם פנטה וריי.
אבל המנצח היה הימור בטוח ובסופו של דבר כולם התלוננו על כך שהוא לא מופיע - אז הנה הוא הולך לראן נוסף בהבטחה.
ריינס הוא מי שייצג את התקופה הטובה ביותר של WWE ב2023, על זה קשה לי להתלונן.
הדחה גאונית של קודי עם מקנטייר.
הדחה משמחת מאוד של ג'יי אוסו.
ובסופו של דבר ידענו שמנצח נועז לא יהיה כאן - כי ג'יי אוסו היה ניסוי שנכשל.
אז all in all יצאנו לדעתי, ואפשר לדון על זה בכיף ובשמחה, מרווחים בענק.