02-11-2026, 02:59 PM
(02-11-2026, 01:51 PM)SaHBK כתב: זה מסתכם למה אני שאומר כבר תקופה, נהיה טרנד חזק לאחרונה שכל מי שקצת נראה כמו מתאבק טוב אז זה אומר שהוא צריך לשלוט בסצנת הme או להחזיק באליפות עולם. לא זה לא אמור להיות ככה, אמורים להיות מתאבקים מיד/אפר קארד תמיד וזה ממש ממש לא אומר שהם מתאבקים פחות טובים. ממתי להיות אובר וטוב בזירה נהיה כל כך מובן מאליו בענף שזה כל המהות שלו?
*בפרומואים הוא בין הטובים שיש לWWE להציע. בכלל הוא כל כך טבעי עם מיקרופון ביד שזה מדהים אותי כל פעם מחדש.
*הוצאת תגובות מהקהל, לבחור יש יכולת שיש לכמה ברוסטר ולא ניתן ללמד אותה היכולת לנגן על הקהל ולשלוט בתגובה שלו.
הקהל תמיד מגיב לו אף פעם לא אדיש אליו. אתה יכול להיות מפלצת בזירה אבל אם אתה לא מושך עניין ובקרב שלך נכנסים לX או טיק טוק
עתיד אין לך יותר מדי.
*מראה של כוכב. יש חוק לא כתוב בWWE אם אתה רוצה להיות כוכב אתה חייב להיראות כמו אחד שאפשר יהיה למכור אותך ככזה.
זה לא הוגן כי מראה חיצוני לא ממש בשליטה של בן אדם אבל זה החיים וולר נראה כמו כוכב.
*וכן גם יכולות זירה ואתלטיות לא חסרים לבחור.
ומה לעשות כדי לסתור את זה צריך שהבחור יקבל הזדמנות ויפשל בה, הוא מעולם לא קיבל כזאת אפילו לא קרוב.
זה לא שיש לו קרבות רעים להפך. זה לא שיש לו פרומו מביך (קייט ווילסון בסמאק האחרון) להפך.
בוא נגיד ככה, אם אתה מסכים שאוסטין ת'יאורי הוא פוטנציאל לאפר קארד ואפילו יותר מזה וגם אני מסכים עם זה.
וולר עולה עליו כנראה בכל פרמטר מלבד אולי בזירה שהם די שווים לדעתי.