02-13-2026, 09:05 PM
(02-13-2026, 07:52 PM)Cenation כתב: שלא תטעה, גם אני לרוב מדלג על רוב הדברים שציינת, אבל יש הבדל בין לדלג קצת על עלילות לא מרכזיות שאתה לא מתחבר אליהן, לבין כמעט ולא לראות פרקים מלאים ובקושי לעבור את החוויה שהמוצר מנסה להעביר אותך. בנוסף יש הבדל עצום בין להתעדכן ברשתות החברתיות ולראות מדי פעם אירועים, לבין לראות כל אירוע ולהשתדל לראות כמעט כל פרק במלואו או במינימום את התקציר שלו
זה כמו להביע דעה על שחקן כדורסל על סמך צפייה בסרטוני הייליטס בלבד, או על סמך צפייה ברוב המשחקים שהוא משחק. הבדל של שמיים וארץ כמובן
מסכים כמובן עם החלק האחרון.
אבל מסכים חלקית, כיום מאוד קשה לצרוך רסלינג בגרסתו המלאה - 6 שעות שבועיות + שעה וקצת אם אתה צופה בנקסטי וזה בשבוע שאין בו אירועים ואתה אולי מעוניין לצפות בארגונים אחרים כמו TNA, AAA, AEW, רסלינג ישראל וכולי וכולי וכולי
פורסם לאחרונה העקרון של נטפליקס לתסריט של תוכניות שנועד להושיב את הצרכן ליד הטלוויזיה ולא מול הטלוויזיה, ודקלומים שכוללים את העלילה עד כה והתקדמות איטית ועוד דארק פטרנס.
האם העקרונות האלה מחלחלים למוצר? דיון אחר.
אני יודע שלבאם באם קשה לעקוב אחרי כל התוצאות + תקצירים + תוכניות.
קשה גם לבאם באם לצפות בתוכנית מלאה (בשני הארגונים, פה יש את קודי ושם את אנדראה).
האם הבעייה במוצר? האם הבעייה בבאם באם?
כמובן שלהאשים את הצרכן זה הכי פשוט, אבל באם באם זה סחבק, ובאם באם לעיתים קרובות מחזיק במנטליות של בן 10, ולבאם באם היו תקופות לא רחוקות של צפייה בשני המוצרים.
באם באם יכול להגיד שהמוצר היום אכן צפוי. ובאם באם מסכים מאוד עם רוג׳ר ודדג׳
באם באם גם מסכים עם סיניישן, אכן יש שיאים נשברים יותר, אבל גם הסופרבול האחרון (גו הוקס!!!!! תאכלו *** פטס!!!!) שבר שיאים אבל היה קשה לצפייה (במיוחד לאמא של מיי) (באם באם מפסיק) וללא ספק היו משחקים גדולים יותר בעבר (אבל זה לא חשוב, גו הוקס!!!!!!)
רוצה לומר - עלייה עדיפה על ירידה כמובן. אבל השאלה היא לא 2026 לעומת 2025, אלא הפוטנציאל צמיחה של 2026 לעומת הבפועל.
מכיוון שאני לא עובד TKO, וחבל, אני מסתכל על זה מנקודת מבט של אוהד.
האם 2025 הייתה שווה לפוטנציאל שציפיתי לו?
לא.
ושוב מדגיש את הדיסקליימר - בשני הארגונים הגדולים.