03-20-2026, 09:52 AM
(03-20-2026, 09:36 AM)master of doom כתב: לא מסכים. הריין של ריינס נכנס לתקופה המשעממת שלו כשלסנר הגיע, וב-AEW קיבלנו את פאנק, דניאלסון ואדם קול (נשבע לך שאדם קול נחשב החתמה אדירה פעם), ביחד עם הסיפור המעולה על האנגמן והריין של קני אומגה כשהוא עניין מישהו. היה להם אחלה מוצר לתקופה קצרה, פאנק לדעתי היה בשיאו מול קינגסטון ו-MJF, האנגמן סיים את הסיפור שלו בפול גיר 21 בקרב מעולה עם קני. הם היו על הגל. הם לא "איימו" על ה-WWE או בולשיט מהסוג הזה... אני המשכתי לצפות למרות ש-AEW היו מצוינים. אבל להגיד שהם לא היוו אלטרנטיבה? הם מילאו אולמות באותה תקופה (ולא אולמות אינדיז, קצת גדולים יותר).
ואז הגיעה הטרללת של טוני, כל החרא צף, פאנק והאנגמן עשו בלאגן מטומטם ולא מקצועי, התעייפנו כבר מהחרא שלהם בכל כך הרבה תחומים (מתאבקים מופיעים פעם ב-3 שבועות, יותר מדי סטייבלים מאוסים, קרבות עד מוות למרות שהמתאבקים אתמול התחילו לא לחבב אחד את השני), ובצד השני המחבל התחבר לבלאדליין, עורר את ג'יי אוסו, וקיבלנו את תקופת השיא של הבלאדליין בערך לקראת סוף 2022.
אני אגיד שהכישלון של AEW כל כך גדול שגם אחרי שצפיתי בזכייה של האנגמן מול מוקסלי לאחרונה, ואני מאמין לחבר'ה פה שהמוצר לא כל כך גרוע יחסית לפעם, עדיין האמון שלי לא שוקם בארגון. אני שומע AEW והאינסטינקט הוא להריץ. זה הנזק.
כל כך הרבה מילים כדי להסביר שהם אלטרנטיבה, אבל בפועל לא דיגדגו את הרייטינג של ה-wwe.
במקסימום של NXT ומדי פעם, אולי, את סמאקדאון.