03-26-2026, 12:47 PM
(03-25-2026, 09:47 PM)RoeeHardy כתב: אכן
רשמים ראשונים מהטריילר:
- אולי אני שוחט פה פרה קדושה, הארי החדש נראה הרבה יותר הארי מדניאל רדקליף, והוא מצליח אפילו בטריילר הקצרצר הזה לדחוף יותר הבעות פנים שונות ממה שרדקליף עשה בחצי מהסדרה.
- כמו שכתבתי במגילה שפרסמתי פה בזמנו, האתגר הכי גדול של הסדרה יהיה הקאסט. אני חושב שהליהוקים שעוברים לי הכי חלק בגרון הם דווקא אלו שלוקחים את הדמויות לכיוון קצת אחר ממה שהיה בסרטים, לדוגמה מאלפוי והדארסלים. פטוניה נראית פה כמו כלבה רצינית, למאלפוי יש מבט הרבה יותר מתנשא ופחות בכייני ממה שהיה לטום פלטון.
- לעומת זאת, ואני יודע שזה רק רושם ראשוני ואולי מוקדם להכריע, אבל האגריד, מקגונגל ודמבלדור הרגישו לי כמו אנשים שמתחפשים לדמויות האלה, לא כמו הדמויות עצמן.
- סנייפ הוא כמובן הפיל שבחדר. לא יודע מי זו הדמות הזו שפאפא אסיידו מגלם, סנייפ הוא לא.
- שוב, עוד מוקדם לשפוט, אבל הדבר שהכי אהבתי בטריילר, ואחד הדברים שמבדילים אותו מהסרט, זו התחושה שאנחנו מלווים ילדים בעולם של מבוגרים. הארי פוטר ואבן החכמים היה סרט ילדים שהתרחש בעולם של ילדים, זה היה הוייב, והדמויות הבוגרות בו התנהגו בהתאם. פה יש תחושה קצת אחרת. השוט הזה של מולי מחבקת את רון, הארי הקטנטן צועד בהלם למגרש הקווידיץ׳ הענק, זה מרגיש הפעם שעולם הקסמים יוצג בצורה ״רצינית״ ו״גדולה״ יותר מהרגע הראשון.
זה יותר סנייפ דוג מאשר סוורוס סנייפ, עם הראסטות הללו.