04-18-2026, 05:32 PM
(04-18-2026, 05:13 PM)orgibor כתב: הפיוד לגמרי ממשיך, לך לתמונות שKB העלה בעמודים הקודמים בהן מג'ף לוחץ על הכפתורים בדרישה לקרב חוזר כי ההפסד לא הוגן לטענתו.
אחרי שברודי ניצח את מג'ף בסקוואש(עם הסחת דעת של פייג') הוא קיבל קרב אליפות מולו שאותו הפסיד נקי, לאחר מכן המשיך לקרב PPV מול סוורב על מי המתאבק הכי מסוכן בAEW, אם לא מצאת אותו בדיינמיט האחרון זה כנראה כי הוא התאבק וניצח בקוליז'ן השבוע.
דרך אגב זה הסקוואש השני של מג'ף השנה, לא השלישי, האחד לוורדלו קרה לפני 4 שנים.
מוקסלי בתקופה הזאת צעק "אני נכנע" לדארבי ונכנע עוד פעמיים לקייל אוריילי.
אני גם לא מבין איך מצד אחד אתה מבקש ריין של שנתיים של מג'ף ומצד שני תוהה איך אוספריי, פלטשר וטקאשיטה עדיין לא מחזיקים באליפות.
קוליז'ן אני לא רואה זה כרגע יותר מדי בשבילי.
לפי מה אתה אומר פה הפוש הזה החזיק בדיוק מספר קרבות וכנראה נרגע בטח אם אין לו מקום בדינמיט (החדשות המעולות שבריסקו לא מופיע
קבוע בדינמיט יותר). להיכנע עם כל הכבוד זה לא קרב סקוואש בטח לא קרב של 2 דקות. להפפך ראיתי אותו בPPV האחרון בודק האם הוא יפרק
לאוספריי את הצוואר או שהקרב יגמר קודם לכן בקרב חזרה של אוספריי שהכל צועק אוספריי צריך לנצח ועדיין מפסיד.
נשים את אוספריי (שאני מת עליו) בצד הוא יחסית הרבה שנים בארגון ולא ממש נספר בתמונת האליפות כנראה יש סיבה לטוני.
טאקישטה ופלטצר צעירים ולדעתי מתאימים כבר עכשיו, אז מצוין זרוק אותם למים. אתה חושב שזה מוקדם מדי בשבילם?
כמו שאמרתי MJF זה השם הכי גדול אצלך להרים את החגורה והיוקרה שלה. תרוץ רק איתו במקום במוקסלי כברירת מחדל או קרבות
אליפות לפליטי WWE זקנים שעבר זמנם ושתרגיש שהם מוכנים זה יהיה נגד אלוף שרץ תקופה עם חגורה שעד עכשיו לא הצליחו להוציא לו מהיד.
זה יהיה רגע גדול למתאבק שאתה באמת בונה עליו ולא רק הכרת הטוב על נאמנות לאחד כמו דארבי.