10-31-2021, 04:38 PM
(10-31-2021, 03:47 PM)SwitchBlade כתב: אני תופס מפורסמים בתור מוצר זול יחסית,אממ... אני פחות מתחבר למה שאתה אומר כי אני לא רואה קשר בהכרח בין המפורסם לאופי הסרט. זה פשוט כל סרט לגופו. גם סינה נגיד הופיע בבאמבלבי שהיה סרט לא רע עם עלילה טובה.
לדעתי האישית מישהו כמו ג'ייסון מומואה או בטיסטה לא בדיוק מחפשים סרט בשביל האיכות העלילתית שלו - הם אנשי עסקים בתכלס, בדיוק כמו דה רוק או ג'ון סינה שהולכים לסרטים שטוחים לגמרי כמו מהיר ועצבני שהאפיל שלהם הוא הגרנדיוזיות ולאו דווקא העלילה - ואני מחפש בעיקר עלילה.
אם הסרט אמור למשוך את הברנש האמריקאי הממוצע - הוא כנראה לא אמור למשוך אותי.
אני גם לא אלך עד לקולנוע כדי לראות משהו עתיר שמות גדולים עם 0 משמעות ועניין, בשביל זה אני פשוט יכול לחכות לפרק הבא של תכנית כלשהי בWWE.
דבר אחד אני יכול להגיד לך בצורה חד משמעית על חולית - העלילה זה מה שמניע את הסרט. אין ספק שמגניב לראות את ת'אנוס, חברה של פיטר פארקר ומעל כולם בטיסטה, אבל הדבר שמשך אותי בסרט היה הרצון לגלות עוד על העולם, על הדינמיקה שלו, על האינטרסים של אנשים מסוימים.
חייב להגיד לגבי הסרט, אני לא מרגיש שאהבתי כמו כולם. בסה"כ הוא טוב מאוד, אבל האיטיות שלו והרבה דגש על מוזיקה סופר דרמטית ברגעים חסרי משמעות פגעו בו בעיניי (האמת, רועי סיכם את זה יותר טוב ממה שהצלחתי להסביר לחבר'ה שהלכתי איתם לסרט ולא הבינו איך לא התפוצצתי עליו). היו הרבה רגעים שאמרתי לעצמי בלב "אוקיי הבנתי, בואו נרוץ קדימה לא צריך לטחון את זה". אני גם חושב שיכלו להסביר יותר טוב חלק מהדינמיקות בין חלק מקבוצות האנשים שיש בסרט. בגדול, ממליץ לכולם לראות, אבל בסרט יש את החסרונות שלו.