02-14-2021, 07:28 PM
(02-14-2021, 07:01 PM)Kamigoye כתב:(02-14-2021, 06:26 PM)Vincent McMahon כתב:אם הם משחקים כמו עכשיו בוודאות יש להם סיכוי, וככל שאני רואה יותר מהנטס אני רואה אותם גם מגיעים לגמר.(01-15-2021, 06:48 PM)Ori כתב:אני חושב שהנטס יעופו סיבוב שני ככה, מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על יוטה? הם יכולים ללכת עד הסוף?(01-15-2021, 03:23 PM)Inevitable כתב:(01-15-2021, 03:07 PM)Ori כתב: אם היית שואל אותי בתחילת העונה הייתי כנראה עונה וויזארדס, ולא רק בגלל דני, אלא בגלל שווסטברוק מקבל קבוצה יותר טובה לרוץ איתה חזק. כנראה פילדלפיה כרגע, נראה לי שזאת השנה בה הם ייקחו את הצעד קדימה שהם התחילו לבנות לפני כמה שנים.
מעניין שאתה לא מתרגש מהארדן לנטס אבל כן חושב שלווסטברוק יש פוטנציאל. אני חושב ששניהם מדהימים אינדיבידואלית אבל הם דיי גזר דין מוות לקבוצת אליפות. אי אפשר לקחת איתם אליפות לדעתי.
אני דיי בונה על ריצה עמוקה בפלייאוף או של הנאגטס או של הסאנס.
חלום שלי זה ריצה עמוקה של ההוקס במזרח. מאוד מעוניין לראות אם הניקס (אלוהים יודע איך) יגיעו למקום ה8. ג'וליוס פאקינג רנדל משחק מעולה והוא אחד השחקנים השנואים עליי בליגה
הסיבה שאני לא מתרגש מהארדן כתובה בציטוט הקודם שלי. התפוצצות האגו שם תגרום להם להיות מודחים מהר. כן, אולי במהלך העונה כשהארדן-קיירי-דוראנט ישחקו ביחד יהיה יפה לראות אותם, אבל במאני טיים הם לא ירוצו.
בנוגע לווסטברוק, גם אני ראיתי את הפוטנציאל, אבל המאזן לא משקר.
הסיבה היחידה שאני עדיין בוחר בלייקרס להגיע לגמר נגד פילי\נטס זה רק כי יש להם את לברון ואני פשוט סומך עליו שהוא יבין איך להגיע לגמר, אין לי סיבה לא להאמין בזה.
הבעיה בקבוצה הזו שאם אהרדן וקיירי לא פוגעים הם פשוט מחרבים את המשחק היחיד ששמה שבאמת יציא זה KD. גם בסדרה זה לא אותו דבר כמו הליגה הסדירה הם יכולים לעשות התאמות על השלישיה של ברוקלין.
Mission Complete