07-04-2026, 03:52 PM
(07-04-2026, 03:47 PM)master of doom כתב: יש פסטיבל סביב מסי, אין ספק. אני חלק ממנו ויכול להבין למה מי שלא אוהד או פחות אוהד ירגיש שזה אובר דה טופ. אבל יאללה, כמה אגדות כאלה כבר תראה בחיים. היה פלה, היה את מראדונה, בעידן שלנו יש את מסי. אם אתה רוצה לראות סתלבט על צוותי השידור אני ממליץ על העמוד של עמיר פלג בפייסבוק. הוא אמנם כותב הרבה דברים שנשמע שנובעים ממרירות, אבל הוא מצחיק ולפעמים כותב דברים נכונים.אם אני לא טועה התקרת זכוכית של מקסיקו זה רבע הגמר של 86 שהפסידו לגרמניה המערבית ברבע בפנדלים
בכל אופן, היום אולי יש משחקים קצת לייט, אבל אנגליה-מקסיקו וברזיל-נורבגיה זה הכי מונדיאל שבעולם. אנגליה-מקסיקו ישוחק באצטקה עם עשרות אלפי מקסיקנים שרוצים לשבור את תקרת הזכוכית של מקסיקו במונדיאלים, יש פה סיפור. כנ"ל ברזיל-נורבגיה, זה דור הזהב של נורבגיה מול ברזיל שכבר שנים מושפלת מול אירופאיות במונדיאל.
בקיצור, הייפ. כמובן עד שמסי יודח, אחר כך זה יהיה השלב שלי להניח פתק בכותל שצרפת או פורטוגל לא יזכו.
![[Image: e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif]](https://i.ibb.co/dwtzKKcX/e8b637e83ae04acf89c7e1cc6edb1745.gif)