07-11-2026, 07:23 PM
(07-11-2026, 03:35 AM)Cenation כתב: פוסט דעה מעניינת ששווה לקרוא - עכשיו אני חושב שזה פשוט בושה איך שWWE משתמשים בברון ברייקר.
הוא בקושי קיבל קרבות גדולים והוא כבר כמעט שנתיים במעמד גבוה ברוסטר, מעבר ליריבות הנוכחית עם רולינס שהייתה דיי מוצלחת, לא היה לו שום סטוריליין סופר משמעותי ומעניין כמו שהוא ראוי לו. הרעיון להשאיר אותו כל כך הרבה זמן בחזון היה גרוע ומחסל לו תקופה יקרה מאוד מהקריירה. הלכתי להסתכל על הקרבות שלו בPLES בשנתיים האחרונות ואשכרה השניים היחידים שנחשבים לקרבות במעמד גבוה היו השניים האחרונים מול רולינס, איך זה הגיוני שככה מבזבזים ברוסטר כישרון כזה גדול בסטוריליינים מעפנים של מיד קארד, ולא משתמשים בו כמו שמשתמשים באובה ובשאר המתאבקים המובילים ברוסטר.
תראו למשל איך משתמשים באובה, אני לא מבין למה לא מתנהגים אותו דבר לברייקר. נכון שאולי לאובה יש פוטנציאל להיות סופרסטאר יותר גדול בעתיד, אבל הפער ביניהם לא גדול בכלל וברייקר כרגע הוא הצעיר היחיד ברוסטר שיש לו פוטנציאל עצום בדומה לאובה להיות סופרסטאר ענק ורסלמניה מיין איוונטר. לא ברור לי איך עדיין לא קיבלנו קרבות שלו מול ריינס, קודי, לסנר, רנדי או אפילו מצאפים מעניינים מול מתאבקים כמו פאטו, מקינטייר או גונתר. אפילו מול סינה הוא לא קיבל הזדמנות כשהוא עוד היה פה. גם את הראמבל האחרון שלו זרקו לפח על הדחה תוך 5 שניות ובטווח הארוך זה יצא קטסטרופה.
זה נראה רע מאוד עבורו עד עכשיו, ואני מאוד מקווה שלא יפספסו את ההזדמנות איתו כי לפעמים זה פשוט יכול להיות מאוחר מדי וחבל מאוד כי לדעתי הפוטנציאל שלו להיות דומיננטי בעתיד הוא לא פחות גדול משל אובה ועצוב לי לראות את ההבדלים העצומים באיך משתמשים ומתייחסים לכל אחד מהם
החיבור שלו לחזון התחיל מעולה, עם הזמן זה הפך להיות יותר נטל עבורו.
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)