07-12-2026, 06:05 PM
(07-12-2026, 12:20 PM)master of doom כתב: משחק חלש מאוד של ארגנטינה אתמול. אין אגפים, אין יצירתיות בהתקפה, מלבד מסי הם לא מסוגלים לייצר שום דבר. במשך 60 דקות שווייץ הייתה עדיפה אתמול, והיא שיחקה איום ונורא. אני אמשיך להתבכיין על דה פול באגף, אין דרך לתקוף בצורה הזאת או לפחות לאיים לרווח את המשחק כדי לייצר שטחים, זה מגביל מאוד את הנבחרת, ונבחרת קצת יותר מוכשרת (כמו אנגליה, לדוגמה) פשוט תנצל את זה כדי ללחוץ את הארגנטינאים למוות. אם לא האדום אני לא בטוח שהם מעפילים. אגב, לפני שיש פה בכי - לפי החוקה אדום מוצדק. השופט שלף צהוב לפארדס, הייתה הצגה מוחלטת וברורה של אמבולו, ובמקרה כזה השופט מחויב לתת צהוב לשחקן המתחזה. לאמבולו כבר היה צהוב ולכן הוא הורחק.
מול אנגליה הסיפור יסתיים. יש שם יותר מדי שחקני טופ, ועוד מפלצת בהתקפה (ועוד ג'וד בלינגהאם). מבין ה-4 שהגיעו לחצי, ארגנטינה היא השבירה והחלשה ביותר. לפחות מסי ישיג עוד 2 משחקי מונדיאל, מה שירחיק את אמבפה ממנו מרחק של מונדיאל וחצי מבחינת כמות הופעות. את השיא הזה אמבפה לא ישבור עד גיל 35.
לגבי מלך השערים, אמנם אמבפה משחק נגד נבחרת הגנתית עדיפה בהרבה מאנגליה, אבל גם יש לו הרבה יותר אופציות בהתקפה. מאמין שהסיפור נחתם אתמול. מה אני אגיד לכם... לפחות הימרתי עליו כמלך שערים, אולי יצא לי מזה כסף.
מאמין שצרפת תגבור על ספרד ואנגליה על ארגנטינה, נקבל צרפת-אנגליה בגמר, שתי מדינות האסלאם הגדולות באירופה. צרפת תנקנק בקלילות עם איזה 4-1 קל.
בצער רב אני אומר את זה, לא משנה איך יגמר הטורניר הנוכחי, הוא בעיקר יזכר בגלל הפוליטיקה של פיפ"א ולעד תהיה עננה שמרחפת מעל המשחקים של ארגנטינה בטורניר הזה.
אני לא בא לארגנטינה בטענות, הם באו לשחק כדורגל והם לא אשמים שמאחורי הקלעים מנסים לקדם אותם.