08-04-2026, 10:46 PM
(08-04-2026, 10:24 PM)Omer כתב: קודם כל
לגבי פוליטיקאים זה נכון, כדי להגיע לטופ בתחום הזה צריך אופי מאוד מושחת. פשוט צריך למצוא את המושחת שיותר מתאים לך.
תשמע, אני בצד שלך. אני גם מתלונן כאן לא מעט בגלל שאני אוהב wwe והייתי רוצה לקבל מוצר כמה שיותר טוב. אני גם לא סובל פרסומות וחסויות על הזירה, ככה שאני בטח לא נגד תלונות על פרסומות.
אבל, כסף מנהל את העולם. זה מצב נתון שקיים מאז ומעולם. כל המחאות בעולם לא יעזרו. הדוגמה של r truth לא רלוונטית כאן. בנוסף, ברמה העסקית, אם חברה נניח מרוויחה 100 בשנה, להרוויח בשנה אחרי 100 זה כישלון. הרדיפה אחרי כסף רק גוברת.
לכן, בהינתן מצב נתון, רק שואל אותך, אם יש לך 85 דקות רסלינג בערב, שיכולים לעלות ל95-90 דקות בערב אם אתה מעיף גם את הכניסות והדקות שאחרי הקרב, לא היית מעדיף שזה יוקדש ל4 קרבות עם משמעות אמיתית על חשבון קרב שלשות כלשהו שאפילו לא ראוי למיין איבנט של תוכנית שבועית או קרב סולם מבוצבץ על אליפות שהיא בעצם לא אליפות?
ואגב, בנטפליקס הרייטינג נמדד לפי דקות. המחאה הכי טובה שלי כאוהד זה לראות שעה וחצי ולא 3 בלייב.
הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אבל גם ב120 דקות הייתי מעדיף קרבות טובים יותר. אני אקח בכל יום קרבות סטייל רולינס-ריינס שקיבלנו ולא דנהאוזן, בלות ושאר החרא. זה לא קשור לזמן. זה קשור לאיכות.
ברור לי שכסף מנהל את העולם. אני לא תמים. אבל עד גבול מסוים. TKO לא יכולים פשוט לקבל החלטה לשים כל שיקול לפני כסף ולהאמין שיהיה בסדר. בסוף זה יתמוטט. השאלה מתי.
הקהל חייב גם לסמן את הגבול שלו. זה לא קורה מיד, אבל מחאות עובדות. אם לא, אז בסופו של דבר בזירה לא יישר פירור אחד לבן, ויתחילו לשווק את כל הקרבות כסטריט פייט רק בשביל פרסומת, ותקבל 5 דקות רסלינג בתכנית, וגם שם במקום כסף אנושי בצד הזירה יהיה פריים בצד הזירה וכרטיסים יעלו 50,000 דולר.
ואז אגב, TKO ימותו סופית. וכנראה ייקחו את הרסלינג איתם. כדי שזה לא יקרה אנחנו חייבים להתלונן על זה עוד לפני.