08-09-2026, 04:19 PM
קלאודיו ואדי מנצחים זה מצויין כי הם צריכים להיות היריבים הבאים של מוקסלי בדרך לגמר. אם מוקסלי היה בארגון אחר היינו רואים אותו כבר בוכה שדפקו אותו עם הטורניר הזה, אבל הוא ב-AEW ואנחנו מקבלים את הגרסה הטובה שלו שלא מפחדת מכלום ורואה בכל דבר אתגר שאפשר וצריך לעבור אותו. אהבתי שהוא התייחס בפרומו שלו לג'ק פרי ולהיסטוריה ביניהם.
דארבי - נייט בדרך להיות מוכרז רשמית ואני מקווה שעוד קרבות יוכרזו בקרוב כי הארגון קצת תקוע בבנייה שלו לאירוע. ג'ריקו הולך לעשות את הג'וב לנייט או שהוא הולך גם להיכנס לקרב הזה באול אין? יהיה לי מוזר אם יכניסו אותו לגאונטלט אבל אני לא רואה הרבה אפשרויות אחרות בשבילו.
אהבתי שעשו את הסרטון על טאקישטה והראו את ההצלחה שלו ב-G1, בטוח שיש צופים שלא ידעו שזאת הסיבה שהוא לא מופיע. בסוף הסרטון הזה כן ממשיך את הבנייה לקרב המשולש עם ההשוואה בין טאקישטה ואוקדה.
מאט סייד חוזר לבצע את השוטינג סטאר אחרי 6 שנים מאז הבוץ' שלו.
לא עקבתי יותר מידי אחרי שיין טיילור פרומושנס, למה הם צריכים את העזרה של HS ונגד מי?
דארבי - נייט בדרך להיות מוכרז רשמית ואני מקווה שעוד קרבות יוכרזו בקרוב כי הארגון קצת תקוע בבנייה שלו לאירוע. ג'ריקו הולך לעשות את הג'וב לנייט או שהוא הולך גם להיכנס לקרב הזה באול אין? יהיה לי מוזר אם יכניסו אותו לגאונטלט אבל אני לא רואה הרבה אפשרויות אחרות בשבילו.
אהבתי שעשו את הסרטון על טאקישטה והראו את ההצלחה שלו ב-G1, בטוח שיש צופים שלא ידעו שזאת הסיבה שהוא לא מופיע. בסוף הסרטון הזה כן ממשיך את הבנייה לקרב המשולש עם ההשוואה בין טאקישטה ואוקדה.
מאט סייד חוזר לבצע את השוטינג סטאר אחרי 6 שנים מאז הבוץ' שלו.
לא עקבתי יותר מידי אחרי שיין טיילור פרומושנס, למה הם צריכים את העזרה של HS ונגד מי?
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)