Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Dynamite 26/08/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Dynamite 26/08/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-27-2026, 04:48 PM
[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

וויל אוספריי יוצא לזירה ופותח את הפרק.
"עברה שנה מאז שדיברנו לפני הניתוח שלי. שנה של עליות, ירידות, ספקות… תהיתי אם בכלל אוכל לחזור למעמד הזה, ואם אחזור, האם אוכל לנצח את הגדול באמת.
אנשים שואלים אותי איך זה מרגיש להיות הבריטי שנלחם על האליפות הכי חשובה בהיאבקות. אבל לפני זה אתם צריכים להבין איך זה להיות מתאבק בריטי בכלל. זה היה הרבה לפני AEW או ניו ג'פאן, עבדתי בכל אנגליה, ויילס וצפון אירלנד. היית זורק את הגוף שלך בזירה מיום שישי עד ראשון ואז מסתכל על המשכורת ורואה שהיא לא מכסה אפילו את השכירות, אז ביום שני ב־6 בבוקר היית חוזר לאתרי בנייה, יום אחרי יום כדי להרים את הדגל של בריטניה. בריטניה היא המקום שבו הטובים באמת מתאבקים. למדתי מאגדות כמו דאג וויליאמס, זאק סייבר ג'וניור, מארק האסקינס וג'ודי פלייש. אני רוצה לכבד את אלה שכבר לא איתנו - כריס אדמס, ריקי נייט ועוד רבים. כשמדברים על הטוב בעולם קשה להתעלם מקני אומגה, אני רוצה שהוא ידע, גם אם הוא צופה מהבית שאין אדם חי שאני מכבד יותר ממנו, הוא המתאבק של העשור. כל הכבוד הזה נעלם ברגע שהוא הזכיר את הבן שלי, אין מצב שאני מפסיד ביום ראשון, אני חייב לקיים הבטחות - למשפחה שלי, לאוהדים שלי, ולך, קני, לתת לך את הקרב של החיים שלך, אתה לא מתעסק עם גבר שמגן על ילד. יש חוב שצריך להיפרע, לאמא שלי, לאבא שלי, לאשתי, לבן שלי, הגיע הזמן להביא את זה הביתה, אני הולך להראות לעולם שגיבורים הם אנשים רגילים שמסוגלים לדברים יוצאי דופן, ביום ראשון אני לוקח הכול."
[Image: 1.jpg]

קרב 1 – חצי גמר קונטיננטל צ'אלנג' קאפ – ג'ון מוקסלי נגד קלאודיו קסטאניולי
מנצח: ג'ון מוקסלי
בהכנעה עם בולדוג.

קרב 2 – אדם קופלנד והיאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד משפחת קאליס(ג'ייק דויל, בריאן קייג' ורוקי רומרו)
מנצחים: אדם קופלנד והיאנג באקס
עם ספיר של קופלנד על רומרו.
אחרי הקרב כריסטיאן קייג' יוצא לזירה.
קייג':
"אני לא מתעסק עם אנשים מתחתיי - וזה בדיוק מה שאתם, יאנג באקס. יש הבדל בין השפעה לבין להיות אגדה אמיתית כמוני וכמו קופלנד, ביום ראשון אתם תלמדו את ההבדל."
מאט ג'קסון:
"גם לנו יש אירועים שנקראים על שמנו. אבל תגיד - מישהו אי פעם קרא חברה על שמך?"
כריסטיאן נותן למאט לואו-בלואו, ניק נותן סופרקיק לכריסטיאן וקופלנד מגיב עם ספיר לניק.

המנגינה של ווילו נייטינגייל נשמעת אבל היא לא יוצאת, המצלמה עוברת לבאקסטייג' שם רואים את מרסדס מונה תוקפת את ווילו נייטינגייל עם כיסא.
מונה:
"מצטערת, אבל לא תשמעו מווילו היום, זה הדיינמייט האחרון שלה כאלופה. לקחתי ממך את היכולת לדבר וביום ראשון אני לוקחת גם את החיוך שלך...וגם את זה"(זורקת את אליפות העולם על הרצפה).

רנה פאקט בבאקסטייג' עם דון קאליס ומארק דייויס.
דון קאליס מכריז על מארק דייויס לקרב הקזינו גאונטלט.

MJF יוצא לזירה.
מג'ף יורד על הקהל המקומי וטוען ששילם לכמה אנשים ש"יחממו" את אנדראדה לפני אול-אין ולכן הוא לא כאן היום. הוא הולך להצטלם עם מישהי מהקהל שהיא "10 בסקוטלנד ו-4 בארה"ב" אבל אנדראדה אל אידולו מופיע מהקהל ומשלים את הקאצ'פרייז How You Know? לפני שתוקף אותו.

כריס ג'ריקו בבאקסטייג'.
הוא אומר שהוא נלחם באוספריי ונלחם באומגה וגם היה אלוף העולם הראשון של AEW כך שהוא יודע מה מונח על הכף ולכן הוא גם מכריז על עצמו כחלק מהקזינו גאונטלט בניסיון להשיב לעצמו את אליפות העולם. בנוסף הוא מכריז על קרב חימום בקוליז'ן שלו, קומאנדר ומייק ביילי נגד תומאסו צ'אמפה, ניק ווין ומארק דייויס.

קרב 3 – חצי גמר קונטיננטל צ'אלנג' קאפ – נייג'ל מקגינס נגד קייל אוריילי
מנצח: נייג'ל
בהכנעה עם לונדון-דאנג'ן.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם דון קאליס וקייל פלטשר.
קאליס:
"אל תאמיני למה שראית. אלפא־אתלטים תמיד מתחרים."
פלטשר:
"אני סומך עליך, דון. השאלה היא האם אוקדה יפליץ את המהלך?"
קאזוצ'יקה אוקדה נכנס לתמונה.
אוקדה:
"משפחה היא הכול."
פלטשר:
"באמת? כי כשקיבלתי מכות מטקאשיטה לא היית שם."
אוקדה:
"אתה חושב רק על עצמך, משפחה, קייל."

קרב 4 – דיוויין דומיניון(לינה קרוס ומייגן ביין) ופרספונה נגד מאיה וורלד והברולינג בירדס(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור)
מנצחות: דיוויין דומיניון ופרספונה
עם פרוג-ספלאש של פרספונה על מאיה וורלד אחרי שתקפה אותה עם אליפות TBS.
אחרי הקרב פרספונה מחזיקה את אליפות TBS ואז משליכה אותה.

קרב 5 - סוורב סטריקלנד נגד ג'אנגל ג'ק פרי
מנצח: סוורב סטריקלנד
עם ביג-פרשר.
אחרי הקרב השניים מחליפים פיסט-באמפ של כבוד.

הפרק מסתיים עם וידאו פאקאג' על ההיסטוריה בין קני אומגה ווויל אוספריי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Liorton, Nisan5454
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

תגובות באשכול הזה
תוצאות | AEW Dynamite 26/08/26 - orgibor - 08-27-2026, 04:48 PM
RE: תוצאות | AEW Dynamite 26/08/26 - Liorton - 08-29-2026, 09:33 AM
RE: תוצאות | AEW Dynamite 26/08/26 - Nisan5454 - 08-30-2026, 11:57 AM

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-11-2026, 11:36 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר