(11-21-2021, 11:18 PM)Go2SleepClub כתב: אני חושב שזה דיון שנגמר לפני שנתיים בערך. הוא עדיין חי כי לברון עדיין משחק אבל אני חושב שלברון לא יגיע למעמד האגדי של מייקל ג'ורדן ועוד עשר שנים ננהל דיון על לוקה מול ג'ורדן ולא על לוקה מול לברון מול ג'ורדן.
מי היה הגדול בדור? אני חושב שזה דיון שכן נצטרך לנהל כי יש לסטף קייס חזק מאוד. במיוחד אם הוא מביא עוד MVP ועל אחת כמה וכמה עוד אליפות. (אני יודע שזה רק תחילת העונה אבל להכחיש את מה שקורה כרגע בגולדן סטייט יהיה לא כן במיוחד).
לסטף יש את העובדה שהוא לעולם לא עזב את הקבוצה שלו והוא בנה פאוורהאוס על הגב שלו וגרם לכוכבים לבוא אליו כפרי אייגנטס ולא הביא את הכוכבים הגדולים בטריידים, כלומר לא ויתר על שחקני הקבוצה שלו.
הוא לא ברח לסופר טימז כדי לנצח דיינסטי, הוא היה הפאקינג דיינסטי.
אני מרגיש שהקייס השני הכי חזק של לברון הוא דומה לדיון פה על KD.
לברון שחקן טוב יותר על הנייר. גדול יותר. חזק יותר. יכול לשחק בכל העמדות ולשמור כמעט את כולן. אולי השחקן הכי ורסטילי איי פעם וגם שחקן שיכול לקלוע 50 במשחק.
הקייס הכי חזק כמובן הוא החזרה מ3-1 כדי להביא אליפות חזרה לקליבלנד שזה מה ששם אותו כרגע מעל סטף אבל יש סיכוי סביר בעיניי שבסוף העונה הזאת, סטף יצמצם את הפער וגם יתעלה מעט.
קודם כל אני חושב שלוקה טיפה אוברייטד, הוא מדהים והוא כנראה יסיים טופ 10 (אולי טופ 5?) בנקודות אי פעם, אבל הסטטיסטיקות שלו רצת מנופחות על משקל הארדני כזה, שכל דבר בקבוצות של המאבריקס חייב לעבור דרכו, הוא גם לא שחקן שמשפר אנשים אחרים במיוחד (למרות איך שהוא מוסר), אבל יש לו עוד המון זמן להשתפר ולהוכיח לי שאני טועה, ואני אשמח שזה יקרה.
לגבי לברון-ג'ורדן אני חושב שזה כן דיון יותר משאתה מביא לזה קרדיט, אני חושב שלברון פחות או יותר טוב מג'ורדן בהכל חוץ מסקורינג, ולברון גם אול טיים סקורר, פשוט ג'ורדן הכי טוב בזה, אי פעם, בהפרש די משמעותי.
אבל לברון מוסר יותר טוב, תופס ריבאונדים יותר טוב, אני אטען שהוא משחק הגנה יותר טוב (למרות שלמייקל יש DPOY, לרודי גובר יש 3 ואף אחד לא חושב שהוא שחקן הגנה יותר טוב מלברון בשיאו) ובדיון של עקביות אין שאלה אפילו, לברון בשנה ה19 שלו בליגה ואנחנו עדיין מסתכלים עליו בכזה "נו יאללה מתי אתה חוזר לתקן את הלייקרס?".
הראן שלו של 10 שנים בגמר הוא אחד הדברים הכי מרשימים בהיסטוריה של המשחק, והוא אולי השחקן הכי חכם בהיסטוריה של המשחק? אם יש שחקן יותר חכם ממנו הוא כנראה לא בורך במתנות הפיזיות של לברון כדי לנצל את זה.
עם שניהם אני מחליף מיום ליום מי אני חושב שיותר טוב, ואני חושב שהמרחק בין שניהם לשלישי הכי טוב גם די גדול, הם כמו 1א ו1ב בשבילי.
לגבי הדור הזה? אני חושב שבבירור סטף השני הכי טוב, וכמו שאני מביא קרדיט ללברון על זה שהוא החזיק את הגוף שלו עובד במשך 8 גמרים ברצף ואז עוד אחד, נראה שאף אחד לא מביא קרדיט לזה שסטף החזיק את הגוף שלו (ועוד שיחק ישר אחרי פציעה ב2016) במשך 5 גמרים ברצף.
אם סטף משיג את מה שאנחנו רוצים ממנו שישיג העונה, אני חושב שיהיה קשה לשמור אותו מחוץ לטופ 10 שחקנים הכי טובים אי פעם.
אני חושב שסטף כנראה השחקן התקפה הכי טוב של הדור הזה, אבל לברון כנראה השחקן התקפה השני הכי טוב של הדור הזה בנוסף לזה שהוא אחד השחקני הגנה הכי טובים, אז אני עדיין חייב להביא לו את זה, הדומיננטיות שלו היא דבר שנדיר לראות בNBA.
וה3 משחקים אחרונים של הגמר ב2016 כנראה המשחקי כדורסל הכי טובים שבן אנוש אי פעם שיחק. רק על זה מגיע לו כבוד.