12-31-2021, 10:47 PM
(12-31-2021, 08:58 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני חושב שהפיודים המאוחרים יותר של הIC קצת טשטשו את זה, אבל האליט-IC היה מצויין משבוע לשבוע וגם קיבל פייאוף ראוי בסטדיום סטמפיד הראשון, שהיה שילוב מצויין קומדיה עם רסלינג רציני. אחד הקרבות הטובים של 2020.
מלחמות הסטייבלים הפחות טובות של AEW זה בעיקר הדברים שכוללים את HFO או בסט פריינדס.
ואני חושב שזה באמת מסתכם בזה שאתה צריך דמות מנהיג במרכז העניינים. מתאבק סינגלס שהוא הפוקוס של הקבוצה.
אני חושב שאמרתי את זה ספציפית בהקשר של HFO פעם - מה שבאמת חסר להם זה מתאבק סינגלס משמעותי. אני חושב שכל הפיודים שלהם היו הרבה פחות רעים אם במקום מאט הארדי - הבלואו אוף היה עם מישהו כמו באדי מת'יוז או קית' לי. מישהו שאני יכול לקנות כקונטנדר לאליפות.
יכול להיות שאתה צודק, אישית.. קומדיה זה כמו שמנת והאליט הם כמו חתול - הם לעד ירצו ללכת לשם ותפקידי זה להרחיק אותם משם. כשאני רואה את goofy kenny שוב אני ישר מצקצק ומריץ, אז כנראה שאנחנו תופסים את הבלואו-אוף בצורה אחרת.
אני לא בטוח שאני מסכים עם הטענה של דמות-מפתח.
כאילו.. כן, דמות מפתח זה אספקט חיובי בסטייבל, אבל מעבר לכך סטייבל צריך עוד הרבה דברים בשביל לשרוד וגם לשגשג: סיבה להיות ביחד, גורם מקשר, אסוסיאציה ויזואלית פשוטה, תכונות אופי דומות או סוג של בידול מהאחרים שעוזר לתת אופי לסטייבל.
הDO שרדו יפה בתקופה שבין פייג' לברודי, גם בלי מנהיג אמיתי. זה אפשרי.
הHFO הם לא בהכרח גרועים (רק) בגלל מאט הארדי, אלא גם כי הסיבה היחידה שהם ביחד היא כי לא היה להם מקום בשום סטייבל אחר. גם הIC נופלים כאן כי בבירור הסטייבל לא באמת עוזר לרובם - גווארה מוצלח כשהוא מתרחק מהסטייבל, PnP ניזוקו מהסטייבל, על סוואגר אין מה לדבר כי הוא מיותר כך או כך.
סטייבלים זה גרוע בAEW בעיקר כי לא מתייחסים לזה ברצינות.
תביא לי סטייבל עם קוהרנטיות כמו של LIJ, או סטייבל כאוטי ומלוכלך כמו BC (לא הנוכחי), וזה יעבוד. מה לעשות - כשמזלזלים בצופה, הצופה מזלזל בחזרה. להמשיך את השטיק הזה של בסט פרינדס זה זלזול, HFO זה זלזול, והתגובה בהתאם.
(12-31-2021, 09:01 PM)EVIL Rainmaker כתב: אני חושב שמה שקצת מוריד לי מהאליט-אנדספיוטד ב2022 זה העובדה שאנדספיוטד התפרקו ב2021, אבל הפירוק שלהם היה בוץ' כזה גדול שעכשיו מה שקורה זה שטוני קהאן מדביק את החתיכות בסלוטייפ.
"אנחנו אומנם שונאים זה את זה אבל היינו פעם UE אז אני אלחם לצידך אבל אני שונא אותך עדיין."
הייפ.