01-26-2022, 07:06 PM
(01-26-2022, 05:56 PM)SwitchBlade כתב: אני אף פעם לא תפסתי בדיוק את האפיל של דארק סולס ודומיו.אני חושב שהאפיל בסולס זה העניין של הסקיילינג שלך כשחקן.
לכאורה המשחקים האלה אמורים להיות בשבילי, אבל משהו במכניקה פשוט מפספס אותי ב100%.
הורדתי בלודבורן מהחנות, כמובן בהנחה, תוך ציפייה למשחק מעולה.. ניסיתי וניסיתי וניסיתי וזה פשוט לא עובד.
עכשיו יש קצת תקופה יבשה של משחקים טובים, אבל בקרוב יוצא ה Horizon החדש - המשחק הראשון שגורם לי להסתכל לכיוון העו"ש שלי ולדמיין כיצד ייראה שם חור בגודל המחיר של PS5. אלדן רינג יהיה משחק שאחכה אך ורק להנחה עבורו, ואני עסוק נורא גם ככה, אז 0 לחץ. אבל זו תהיה ההזדמנות האחרונה שאתן למשחקי הז'אנר.
בהתחלה אתה תמות מיליון פעם, לא כי השריון או הנשק שלך מעפנים אלא כי אתה מעפן. אבל אז אתה מתחיל להשתפר ואז אם אתה עושה NG+ אתה לא מאמין שהיית כזה אפס בהתחלה.
אף פעם לא הרגשתי את עצמי משתפר כשחקן כמו שהרגשתי בסאקירו.
עכשיו אני משחק את jedi fallen order. וכל מי ששיחק במשחק הזה ובאחד ממשחקי הסולס ישר יזהה שג'די פחות או יותר העתיקו המון משם.
מה שגרם לי לחשוב ל זה שגיימינג זו בערך התעשייה היחידה שבה סטודיו יכול לעשות העתקה כזו בוטה של מכניקה או פיצ'ר מסטודיו אחר ולא יהיה חתיכת קרב משפטי על העניין הזה.